Steelseries Arctis Nova 3 RGB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Steelseries Arctis Nova 3 RGB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61631 ITOPYA'da

Beklentiye, kullanıma göre ürün değişiyor. Bütçeye göre ürün değişiyor.pahalı alınmaz bu fiyata biraz daha koyup kablosuz almak daha mantıklı. 3800lere cloud 3 wireless düşüyor.
Düşse de alsak hocampahalı alınmaz bu fiyata biraz daha koyup kablosuz almak daha mantıklı. 3800lere cloud 3 wireless düşüyor.
Bu kulaklık kötü mü alacaktımpahalı alınmaz bu fiyata biraz daha koyup kablosuz almak daha mantıklı. 3800lere cloud 3 wireless düşüyor.
ara ara düşüyor bekleyebilirsin.Düşse de alsak hocam
kötü değil fakat bu fiyatlara kablosuz seçenekler olabiliyor dediğim gibi.Bu kulaklık kötü mü alacaktım
Bu kulaklığı almak istiyordum kaliteli marka diye şimdi beni araya düşürdünara ara düşüyor bekleyebilirsin.
kötü değil fakat bu fiyatlara kablosuz seçenekler olabiliyor dediğim gibi.
orası sana kalmış ben sadece bir fikir verdim kablosuz seçenek bana daha iyi geliyor çünkü büyük rahatlık.Bu kulaklığı almak istiyordum kaliteli marka diye şimdi beni araya düşürdün
Mesela önerin nedirorası sana kalmış ben sadece bir fikir verdim kablosuz seçenek bana daha iyi geliyor çünkü büyük rahatlık.
geçen 3.800e cloud 3 wireless düştü hatta 3250 bile düşmüşlüğü var ama bi daha oraya kadar düşer mi bilmiyorum ama 3800 civarına gene düşer çünkü şuan zaten 4 küsür civarında fiyatıMesela önerin nedir
Hangisini ve nedeni nedir pek bilgim yok kulaklıklar hakkında bir sürü çeşit vartavsiye etmem