Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 VS SteelSeries Arctis Nova 7

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Beguile
Bütçe
6000

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Arkadaşlar selamlar, bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyatı neredeyse aynı. Kulaklığı PC'de ve telefonda kullanacağım. Aynı fiyattayken 5 almak mantıklımı? Sizce hangisini almalıyım?

Bende bulamadım bi kulaklık karar veremedim. Kablosuz rahatlığı istiyorum ama nova pro kablosuz çok pahalı kablolu geçmek içimde yok çözebilirsen banada söyle :D

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Görkem Çağan
mobil yazılım desteği headset olarak bir tek nova 5 de var nova 5 alıcaksanda 5x al çünkü chatmix kaydıracı bir tek x versiyonunda var

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Beguile
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mobil yazılım desteği headset olarak bir tek nova 5 de var nova 5 alıcaksanda 5x al çünkü chatmix kaydıracı bir tek x versiyonunda var
Telefonda sadece müzik ve video izleyeceğim için bu kulaklığı seçtim oyun oynamam. Uygulamasını muhtemelen kullanmam. Ayrıca araştırmalarım sonucu chatmix-soundmix tekerleğini bilgisayarda yazılımda değiştirebiliyoruz diye biliyorum. Bu bilgi doğrumu? 7P modelinde soundmix var yazılımdan bunu chatmixe geçirebilirmiyim bilgisayar için?

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Burak
nova 5 kullanıyorum memnunum.7p den çoğu şeyde daha önde

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Burak
Örnek verebilir misiniz pil süresi dışında hangi özellikleri daha önde
Mikrofon kalitesi,daha güncel,uygulama desteği,daha hafif.Nova 7 nin bariz önde olduğu tek şey malzeme kalitesi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Görkem Çağan
Telefonda sadece müzik ve video izleyeceğim için bu kulaklığı seçtim oyun oynamam. Uygulamasını muhtemelen kullanmam. Ayrıca araştırmalarım sonucu chatmix-soundmix tekerleğini bilgisayarda yazılımda değiştirebiliyoruz diye biliyorum. Bu bilgi doğrumu? 7P modelinde soundmix var yazılımdan bunu chatmixe geçirebilirmiyim bilgisayar için?
oyun oynamicaksan 7 alabilirsin chatmix evet pcden uygulamadan chatmix özelliği var ise buton olmasa bile değiştiriyorsun da pratik olması amacıyla tuş daha işlevsel sonuçta wireless kulaklık olduğundan her zaman pc başında oturmayabilirsin ondan fiziksel buton her zaman artı son dediğin hakkında bilgim yok genelde ara modellere pek yönelmiyor x veya p gibi düz model nova pro wireless kullanıyorum ama 5 için x öneririm 7 için detaylı bir bilgim yok araştırmadım dediğini

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Beguile
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz üzerine Steelseries Arctis Nova 5X aldım bakalım nasıl çıkacak

Top Bottom