Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyaz 4999 TL

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Shoto Todoroki
Kulaklık olarak: Corsair HS80 RGB-Razer Barracuda X
Fare: Asus Rog Gladius III Wireless Aimpoint- Ajazz AJ159 Apex / Delux M800 Pro
Klavye: E-Yooso Z-11/ Aula F75 / Ajazz Ak820 Pro / Machenike KT68 Pro.

En aktif kullandıklarım Apex, Aula F75 ve HS80.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası 5K fiyatı bir oyuncu kulaklığına veren kişinin bunu önemsemesi saçma. Bütçesi olmayanlara bir şey diyemem fakat 1.5K verip bir Anker Q21i almıyorsa kendisine saygısızlık yapıyordur diye düşünüyorum. Bu yüzden oyuncu kulaklıklarında hibrit kullanım bir kriter olmamalı. Doğasına aykırı bir kere.
Aynı ekipmanları kullanıyoruz. hs80 denedim nova 5 de denedim nova 5 kullanıyorum şuan çok ses kasan biri değilim devamlı olarak valo cs oynamıyorum ama ses kasmada da nova 5 daha çok hoşuma gitti. mikrofon olarak nova 5 çok daha iyiydi. müzik/dizi gündelik kullanım olarak çok fark yoktu ama şarj süresinden sebep de nova 5 daha iyi bence.

godlikes

80+
Aynı ekipmanları kullanıyoruz. hs80 denedim nova 5 de denedim nova 5 kullanıyorum şuan çok ses kasan biri değilim devamlı olarak valo cs oynamıyorum ama ses kasmada da nova 5 daha çok hoşuma gitti. mikrofon olarak nova 5 çok daha iyiydi. müzik/dizi gündelik kullanım olarak çok fark yoktu ama şarj süresinden sebep de nova 5 daha iyi bence.
Şu an kullandığınız model kablolu muydu?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Shoto Todoroki

godlikes

80+
Hayır kablosuz.
Mikrofon konusunda HS80 şu anda top tier bir model hatta en iyisi diyebiliriz. Ses kasma konusunda Nova 5 kullanmadım ama ekstrem bir farkları olacağını sanmıyorum. Çünkü iki model de Sonar gibi 3.parti uygulamalar üzerinden EQ yapılması zorunlu modeller.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Shoto Todoroki
Mikrofon konusunda HS80 şu anda top tier bir model hatta en iyisi diyebiliriz. Ses kasma konusunda Nova 5 kullanmadım ama ekstrem bir farkları olacağını sanmıyorum. Çünkü iki model de Sonar gibi 3.parti uygulamalar üzerinden EQ yapılması zorunlu modeller.
İkisinde de eq yaptım çok fazla uğraşmadım internet üzerinden bulduklarımı kendime göre vs ayarladım nova 5 daha iyiydi. mikrofon konusunda top tier bilmem dc de skype da falan kullanıyorum konuştuğum arkadaşlarım hep nova 5 de daha iyi olduğunu söyledi sesimin.

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkan
En basit ve pratik EQ ayarı EQ bölümünden FPS moda almanız hocam. Gayet iyi bir seviyeye geliyor bu şekilde.
Oradaki ayarlarda ses az geliyor masaüstü 100 olmasına rağmen sesi çok az bu durum beni rahatsız ediyor.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Aktif olarak kullanıyorum mikrofonu hoşuma gitmedi o kadar ayar yaptım arkadaşlarım da beğenmedi

Top Bottom