Neler Yeni

STEELSERIES Arctis Nova Pro 5.497₺

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

1724494888982.png

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
alp

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe
Bu ses kartlı falan mı? C3le karşılaştırsak falan fps oyunlarında baya fark olur mu?

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Mert Camran

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Mert Camran
Cloud 3 kadar kötü kulaklık görmedim ya, sadece F/P, Kalite yok.
Valla hocam öyle demeseydin iyiydi ben gayet memnunum çok güzel ses veriyor + müzik dinlerkende iyi ses veriyor

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Birkan Öztürk
En basitinden kablosuzdaki o ünite sadece böyle hava olsun diye yapılmış, sesi açıp kısabildiğin, hazır EQ ayarlarını seçebildiğin bir ünite fakat kablolu modelinde direkt DAC+AMP var içinde ve öyle kalitesiz internetten 1-2k ya alabileceğiniz bir ünite değil. Kulaklık konusunda tüm yüksek segment gaming kulaklıkları denemiş birisi olarak arctis nova pro gerçekten çok kaliteli, müzik dinlerken de çok zevk veren bir kulaklık. Kablosuzda böyle değil. Kablosuz modelin sürücü freakansı bir kere 10-22khz olarak çalışıyor. Bu durum kablolu modelinde 10-40khz olarak çalışıyor. FLAC dinlemediğiniz sürece hiçbir fark hissetmezsiniz ama kablosuz yapısından ötürü her anlamda kısık bir model.

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe
En basitinden kablosuzdaki o ünite sadece böyle hava olsun diye yapılmış, sesi açıp kısabildiğin, hazır EQ ayarlarını seçebildiğin bir ünite fakat kablolu modelinde direkt DAC+AMP var içinde ve öyle kalitesiz internetten 1-2k ya alabileceğiniz bir ünite değil. Kulaklık konusunda tüm yüksek segment gaming kulaklıkları denemiş birisi olarak arctis nova pro gerçekten çok kaliteli, müzik dinlerken de çok zevk veren bir kulaklık. Kablosuzda böyle değil. Kablosuz modelin sürücü freakansı bir kere 10-22khz olarak çalışıyor. Bu durum kablolu modelinde 10-40khz olarak çalışıyor. FLAC dinlemediğiniz sürece hiçbir fark hissetmezsiniz ama kablosuz yapısından ötürü her anlamda kısık bir model.
Mediamarkta iade işleri falan nasıl oluyor biliyor musunuz acaba sorun yapıyorlar mı? Merak ettim pubg ve r6 için kulaklık ve ses kartı arıyordumda şimdi 2si bir arada var bi alasım geldi beğenmezsem falan sorunda olsun istemiyorum.

Top Bottom