STEELSERIES KLAVYE MODU

s1mpleo

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar merhaba, steelseries klavye kullananlar bilir ki steelseries'de yanlışlıkla elinizin çarpmasına karşın bir komut var klavye üzerinde bu komut steelseries ikonlu tuş (normal klavyelerde fn) ile windows tuşuna basıldığında aktif oluyor. ben de oyun ortasında eli çok windows tuşuna çarpan biriyim. farklı bir marka klavyeye geçtim bu komutu nasıl oluşturabilirim klavye veya bilgisayar ayarlarından bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
SteelSeries tuşu + Windows tuşu.

Hem ALT+TAB hem Windows hem de ALT+F4 (?) tuşlarını ve kombinasyonlarını iptal ediyor. En azından benim Apex 5'im öyleydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar merhaba, steelseries klavye kullananlar bilir ki steelseries'de yanlışlıkla elinizin çarpmasına karşın bir komut var klavye üzerinde bu komut steelseries ikonlu tuş (normal klavyelerde fn) ile windows tuşuna basıldığında aktif oluyor. ben de oyun ortasında eli çok windows tuşuna çarpan biriyim. bu komutu nasıl oluşturabilirim klavye veya bilgisayar ayarlarından bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Dostum hızlıca okuyacağım diye aşırı yanlış anlamışım, kusura bakma. SteelSeries kullanıyorsun sandım. Hangi klavye markasını kullanıyorsun?

SteelSeries tuşu + Windows tuşu.

Hem ALT+TAB hem Windows hem de ALT+F4 (?) tuşlarını ve kombinasyonlarını iptal ediyor. En azından benim Apex 5'im öyleydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum hızlıca okuyacağım diye aşırı yanlış anlamışım, kusura bakma. SteelSeries kullanıyorsun sandım. Hangi klavye markasını kullanıyorsun?
farklı bir klavyede bunu nasıl yapabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,997
Üyeler
188,021
Son üye
Sarısaçlımehmetağa
Geri