Neler Yeni

Steelseries mouse pad ıslak mendille silinir mi?

LineX

80+
Reaksiyon skoru
43
Steelseries QCK Heavy mouse pad kullanıyorum. Toz göstermeye başladı ıslak mendil ile silsem sorun olur mu?

olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kedi tüyü toplayan yapışkan rulolar var onlar güzel alıyor tozu. Onu da deneyebilirsin.

banyoda vesaıre yıka ıslak mendil olmaz

Steelseries QCK Heavy mouse pad kullanıyorum. Toz göstermeye başladı ıslak mendil ile silsem sorun olur mu?
Aynısı var düzenli olarak her gün slepy ile silerim ayda bir defa da bulaşık süngeri ile banyoda sabunla yıkarım ilk gün nasıl aldıysam aynı kalitede duruyor özellikle steels serileri çok sağlam ve kaliteli oluyor

Aynısı var düzenli olarak her gün slepy ile silerim ayda bir defa da bulaşık süngeri ile banyoda sabunla yıkarım ilk gün nasıl aldıysam aynı kalitede duruyor özellikle steels serileri çok sağlam ve kaliteli oluyor
Hocam başka bir mouse pade de o özeni gösterseniz ilk aldığınız gibi durur bence

Hocam başka bir mouse pade de o özeni gösterseniz ilk aldığınız gibi durur bence
Başka seriler de var şuan elimde mouse ikisinin üzerine getirdigim zaman bariz farkı hissediyorum steels serisinde çok daha pürüzsüz ve akıcı gidiyor mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,855
Üyeler
173,082
Son üye
merttcd
Geri