Aynısı var eski t shirt yada temiz beze sıvı döküp temizliyorum, direk ıslak mendil iz bırakıyoSteelseries QCK Heavy mouse pad kullanıyorum. Toz göstermeye başladı ıslak mendil ile silsem sorun olur mu?
Aynısı var düzenli olarak her gün slepy ile silerim ayda bir defa da bulaşık süngeri ile banyoda sabunla yıkarım ilk gün nasıl aldıysam aynı kalitede duruyor özellikle steels serileri çok sağlam ve kaliteli oluyorSteelseries QCK Heavy mouse pad kullanıyorum. Toz göstermeye başladı ıslak mendil ile silsem sorun olur mu?
Hocam başka bir mouse pade de o özeni gösterseniz ilk aldığınız gibi durur benceAynısı var düzenli olarak her gün slepy ile silerim ayda bir defa da bulaşık süngeri ile banyoda sabunla yıkarım ilk gün nasıl aldıysam aynı kalitede duruyor özellikle steels serileri çok sağlam ve kaliteli oluyor
Başka seriler de var şuan elimde mouse ikisinin üzerine getirdigim zaman bariz farkı hissediyorum steels serisinde çok daha pürüzsüz ve akıcı gidiyor mouseHocam başka bir mouse pade de o özeni gösterseniz ilk aldığınız gibi durur bence