Steelseries prime mini wireless alınır mı?? üretimi hala devam ediyormu?

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
arkadaşlar bu mouseu almayı düşünüyorum alınır mı?? şarj edilebilirmi? üretimi devam ediyormu çünkü sitesinde yanında stokta yazmıyor fakat diğer mouselarda yazıyor.

1.5K'ya bunu almak kötü bir tercih olur. Fakat kafaya takmışsın sanırım, al gitsin. Üretimi durdumu bilinmez, piyasada var, al kullan.
hocam ondan değil yani trendyolda şu linkten alacağım orijinal steelseries garantisi devame ediyormudur diye merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.5K'ya bunu almak kötü bir tercih olur. Fakat kafaya takmışsın sanırım, al gitsin. Üretimi durdumu bilinmez, piyasada var, al kullan.
hocam peki şarj edilebiliyormu bu?

hocam ondan değil yani trendyolda şu linkten alacağım orijinal steelseries garantisi devame ediyormudur diye merak ettim.
Bir site tasarımı bu kadar b*ktan olamaz. Gözüm kanıyor.

Satıcı trendyol sanırım, sorun yaşamazsın. Fakat dediğim gibi, 1.5k'yı buna vermek yerine, custom mouse alın. Yeni nesillerden.

Satıcı trendyol sanırım, sorun yaşamazsın. Fakat dediğim gibi, 1.5k'yı buna vermek yerine, custom mouse alın. Yeni nesillerden.
hocam valla klavyemde steelseries hem bunu alsam aynı uygulamadan yönetirim hemde kafamda soru kalmaz. bu şarj ediliyor değilmi? (prime mini wireless)

hocam indirime girdi 1281 lira alınır mı? şuan?? ki ben kesin alacağım gibi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,150
Üyeler
173,936
Son üye
Bedoski
Geri