hocam onun yerin 100tl ekleyin vxe r1 alın daha iyiarkadaşlar bu mouseu almayı düşünüyorum alınır mı?? şarj edilebilirmi? üretimi devam ediyormu çünkü sitesinde yanında stokta yazmıyor fakat diğer mouselarda yazıyor.
yani hocam alınmaz bence küçük mouse ve gönderdigim mouseun sensörü daha iyiyok hocam hiç gerek yok bunu almak istiyorum sizce alınır mı?? şarj edilebilirmi?
size kalmış hocam sevdiyseniz alabilirsiniz ama alacagınız fiyata daha iyi mouselar varhocam ben küçük seviyorum ben.
1.5K'ya bunu almak kötü bir tercih olur. Fakat kafaya takmışsın sanırım, al gitsin. Üretimi durdumu bilinmez, piyasada var, al kullan.hocam üretimi devam ediyor değilmi prime mini wirelessin?
bilemiyorum hocamhocam üretimi devam ediyor değilmi prime mini wirelessin?
hocam ondan değil yani trendyolda şu linkten alacağım orijinal steelseries garantisi devame ediyormudur diye merak ettim.1.5K'ya bunu almak kötü bir tercih olur. Fakat kafaya takmışsın sanırım, al gitsin. Üretimi durdumu bilinmez, piyasada var, al kullan.
hocam peki şarj edilebiliyormu bu?1.5K'ya bunu almak kötü bir tercih olur. Fakat kafaya takmışsın sanırım, al gitsin. Üretimi durdumu bilinmez, piyasada var, al kullan.
Bir site tasarımı bu kadar b*ktan olamaz. Gözüm kanıyor.hocam ondan değil yani trendyolda şu linkten alacağım orijinal steelseries garantisi devame ediyormudur diye merak ettim.
![]()
SteelSeries Prime Mini Kablosuz Gaming Mouse - Fiyatı, Yorumları
Prime Mini Kablosuz Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
hocam valla klavyemde steelseries hem bunu alsam aynı uygulamadan yönetirim hemde kafamda soru kalmaz. bu şarj ediliyor değilmi? (prime mini wireless)Bir site tasarımı bu kadar b*ktan olamaz. Gözüm kanıyor.
Satıcı trendyol sanırım, sorun yaşamazsın. Fakat dediğim gibi, 1.5k'yı buna vermek yerine, custom mouse alın. Yeni nesillerden.
hocam indirime girdi 1281 lira alınır mı? şuan?? ki ben kesin alacağım gibiBir site tasarımı bu kadar b*ktan olamaz. Gözüm kanıyor.
Satıcı trendyol sanırım, sorun yaşamazsın. Fakat dediğim gibi, 1.5k'yı buna vermek yerine, custom mouse alın. Yeni nesillerden.