SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da
Bu fiyata alınır mı? Acil cevap verirseniz mutlu olurum
Kenarı nasıl soyuluyor zımparayla mı tuttun. Uzun zamandır kullanıyorum ve fps oyuncusuyum 0 sıkıntı devamKablosu kütük gibi ağır ve sert, hard bi fps oyuncusuysan kenarları soyuluyor, parmaklarınla kavradığın yerler. Ben daha alalı 2 3 ay olmasına rağmen kenarları soyuldu.
Tm alıyorum teşekkürler tavsiye içinben 2-3 gündür kullanıyorum amazondan aldım memnunum g203 den geçtim
ben bimden almıştım 220t fiyat ile çok iyi kayması olsun hissiyatı olsun çok rahat kablosu sarmal değil ve çok hafif arkadaşlar yanlış bir bilgi vermiş yorumlarda kendi yazılımıda var tavsiye ederim.![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu fiyata alınır mı? Acil cevap verirseniz mutlu olurum![]()
arkadaş inşaatta kullanmış sanırım anlamadım bende fjkdgdnfgdfgKenarı nasıl soyuluyor zımparayla mı tuttun. Uzun zamandır kullanıyorum ve fps oyuncusuyum 0 sıkıntı devam
Alinir fakat o fiyat bandinda daha iyi mouse lar var![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu fiyata alınır mı? Acil cevap verirseniz mutlu olurum![]()
Ne var link gönderebilir misinAlinir fakat o fiyat bandinda daha iyi mouse lar var