Greewe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
Hyperx haste almaya çalışhocam bütce 500 falan illa şunu alın güzel model derseniz 600e 700 e zorlayabilirim
Hyperx haste almaya çalışhocam bütce 500 falan illa şunu alın güzel model derseniz 600e 700 e zorlayabilirim
Kullandınızmı 2 sinide. Gerçi kullandığınızı zannetmiyorum ve salladığınızı düşünüyorum. Bende 2 side var. Razer marka ve hava açısından daha üstün fakat 1 senede mouse dağıldı. Hem kendisi hemde kablosu darmadağın oldu. Rival3 ise taş gibi maşallah. 1 yılı buldu tık yok hatta en ufak deformasyon belirtiside yok. her şey sensörü-hassasiyeti-yazılımı-teknik özellikleri değildir. Bence önce kullanın sonra yorum yapın.Şskdkakska
Yok ekstrem trendyol indirimi vardı. O zamanda normal piyasası 1000 tl civarıydı.1 ay da fiyat bu kadar artması ilginç değil mi ya ?
Hocam burdan anladığım rival 3 al diyorsunuzKullandınızmı 2 sinide. Gerçi kullandığınızı zannetmiyorum ve salladığınızı düşünüyorum. Bende 2 side var. Razer marka ve hava açısından daha üstün fakat 1 senede mouse dağıldı. Hem kendisi hemde kablosu darmadağın oldu. Rival3 ise taş gibi maşallah. 1 yılı buldu tık yok hatta en ufak deformasyon belirtiside yok. her şey sensörü-hassasiyeti-yazılımı-teknik özellikleri değildir. Bence önce kullanın sonra yorum yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok ekstrem trendyol indirimi vardı. O zamanda normal piyasası 1000 TL civarıydı.
Teşekkürler hocamHyperx haste almaya çalış
Uygun fiyata bulursan değerlendirebilirsin diyorum.Hocam burdan anladığım rival 3 al diyorsunuz![]()