- Konu Sahibi Konu Sahibi
500-600 tl bütçem var ona da ama mekanik gaming bir öneri yaparsanız çok iyi olurMurat hocam anlardı bu işlerden ama ban yemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe?
500-600 tl bütçem var ona da ama mekanik gaming bir öneri yaparsanız çok iyi olurMurat hocam anlardı bu işlerden ama ban yemiş
bütçe?
murat hocamı dün avladılar, ekipman konularında yetim kaldıkMurat hocam anlardı bu işlerden ama ban yemiş
bütçe?
kendi kullandığım klavyeyi öneririm ziyoulang t60 indirimde şuan.500-600 TL bütçem var ona da ama mekanik gaming bir öneri yaparsanız çok iyi olur
neden ban yedi bir bilginiz var mı?murat hocamı dün avladılar, ekipman konularında yetim kaldık
benim paylaştığım aoc agm mouse a bakabilirsin, tipini beğenmediysen delux m800 işini rahat rahat görür bu bütçede. rival 3 ten daha iyi ikisi de500-600 TL bütçem var ona da ama mekanik gaming bir öneri yaparsanız çok iyi olur
Ürünün bir linki var mı acaba ?kendi kullandığım klavyeyi öneririm ziyoulang t60 indirimde şuan.
neden ban yedi bir bilginiz var mı?
dün çok gereksiz bir konu yüzünden ban yedi büyük ihtimalle, geri gelir mi bilinmezkendi kullandığım klavyeyi öneririm ziyoulang t60 indirimde şuan.
neden ban yedi bir bilginiz var mı?
Rival 3 ü neden tavsiye etmiyorsunuz hocam steealseries çok iyi fare + klavye üretimi yapıyor diyorlar ?benim paylaştığım aoc agm mouse a bakabilirsin, tipini beğenmediysen delux m800 işini rahat rahat görür bu bütçede. rival 3 ten daha iyi ikisi de
yapıyor yapmasına da o fiyat aralığında truemove core sensörden daha iyi sensörlü mouselar varRival 3 ü neden tavsiye etmiyorsunuz hocam steealseries çok iyi fare + klavye üretimi yapıyor diyorlar ?
küçük bir klavye kablosu çıkıyor switchleri hafif anti ghosting var bu bütçeye sağlam klavye
Oo akif hocam naber? Ne yaptınız klavyeyiküçük bir klavye kablosu çıkıyor switchleri hafif anti ghosting var bu bütçeye sağlam klavye
Bütçem 500 tl klavye + 500 tl fareAlınmaz, başka soru? Şaka şaka
Bütçe nedir? Alınmaz
Oo akif hocam naber? Ne yaptınız klavyeyi
Rival3 güzel mouse. Yanına apex3 tkl alırsan 1000tl ye takımı çözersin.Önerdiğiniz Klavye var mı acaba
SteelSeries Rival 3 bu farenin yanına