Steelseries Rival 3 Gıcırtı Sorunu

Umut_Eren

80+
Reaksiyon skoru
21
bimden rival 3 mouse aldım birkaç kişide daha gördüm bu sorunu maouse un sol tuşundan gıcırtı sesi geliyor çok rahatsız edici 2 günül mouse neden olabilir ?

Outlet ürünler markaya alakası yok o kutuları öyle paketliyorlarki hiç açılmamış gibi anlayamazsın bir çok kişide şikayet var hem mouse hemde kulaklık için..

Hocam bende bimden aldım ve bir cızırtı yok gibi.

Bimden aldığından oluyordur. Şaka bir yana garantiye verebiliyorsan ver ya da sen birbirine sürten parçayı içini açıp düzelteceksin.

Bimden aldığından oluyordur. Şaka bir yana garantiye verebiliyorsan ver ya da sen birbirine sürten parçayı içini açıp düzelteceksin.
Şu anda gönderme şansım yok ama daha sonra hala geçmemiş olursa sanırım göndereceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende bimden aldım ve bir cızırtı yok gibi.
Şans işi sanırım biraz.

Benim de ilginç bir şekilde sol tık sağlam herhangi bir sorunu yok fakat sağ tık sanki böyle plastik scrolla sürtünüyor gibi oluyor ve sağ tık çok gıcırdıyor scrolla biraz kuvvetli üfleyince tamamen gıcırdama geçiyor fakat bir süre sonra tekrar gıcırdamaya başlıyor aldığım da böyle bir sorun yoktu ama üstünden 1 gün geçti ve sağ tık gıcırdamaya başladı herhangi bir yere düşürme vs. de olmadı ne yapsam sizce garanti, iade veya ileride geçer mi?

bu arada mouse yeni diye yapıyormuş o sesi 1-2 gün yaptı şuan hiçbir sorunu yok defolu değil çok memnunum sıkıntısız

Mouseun aralarına basınçlı hava üfleyin. İmkan yoksa direk üfleyin.

bimden rival 3 mouse aldım birkaç kişide daha gördüm bu sorunu maouse un sol tuşundan gıcırtı sesi geliyor çok rahatsız edici 2 günül mouse neden olabilir ?
Video atar mısın merak ettim

Geri