Her bas çek yaptığında ses geliyor mu? Biz mi çok takıyoruz yoksa anlam veremedimhee hafifçe vururken fark ettim ama benim için sıkıntı yok öyle oynamam hiç
Bence siz paranoyaksınızHer bas çek yaptığında ses geliyor mu? Biz mi çok takıyoruz yoksa anlam veremedim![]()
Şu anda gönderme şansım yok ama daha sonra hala geçmemiş olursa sanırım göndereceğim.Bimden aldığından oluyordur. Şaka bir yana garantiye verebiliyorsan ver ya da sen birbirine sürten parçayı içini açıp düzelteceksin.
Şans işi sanırım biraz.Hocam bende bimden aldım ve bir cızırtı yok gibi.
Steelseries Türkiye ile değil direk firma ile iletişime geçin muhtemelen yenisini göndereceklerdirbimden rival 3 mouse aldım birkaç kişide daha gördüm bu sorunu maouse un sol tuşundan gıcırtı sesi geliyor çok rahatsız edici 2 günül mouse neden olabilir ?
benim 1 hafta oldu hala var o ses geçmedibu arada mouse yeni diye yapıyormuş o sesi 1-2 gün yaptı şuan hiçbir sorunu yok defolu değil çok memnunum sıkıntısız
Video atar mısın merak ettimbimden rival 3 mouse aldım birkaç kişide daha gördüm bu sorunu maouse un sol tuşundan gıcırtı sesi geliyor çok rahatsız edici 2 günül mouse neden olabilir ?