F FairTee 80+ Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Adil Tuna KArsan 3 Nisan 2021 #1 Bundan 1 yıl falan önce steelseries rival 600 aldım. Şuan sol tıka sert bir şekilde basılı tutunca algılamıyor bazen ve bu çok can sıkıcı. FPS oyunları da oynayan biriyim, çözüm önerisi olan var mı?
Bundan 1 yıl falan önce steelseries rival 600 aldım. Şuan sol tıka sert bir şekilde basılı tutunca algılamıyor bazen ve bu çok can sıkıcı. FPS oyunları da oynayan biriyim, çözüm önerisi olan var mı?
F FairTee 80+ Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Adil Tuna KArsan 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 niye yazıyoruz ki kimse cevap vermiyor.
doğan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 307 Dahası Reaksiyon skoru 107 İsim Önder Doğan Şengül 3 Nisan 2021 #3 FairTee yazmış: niye yazıyoruz ki kimse cevap vermiyor. Devamı için tıklayın... sorunu yaşayan yok demek ki garantisi devam ediyorsa gönder yoksa bilmiyorum
FairTee yazmış: niye yazıyoruz ki kimse cevap vermiyor. Devamı için tıklayın... sorunu yaşayan yok demek ki garantisi devam ediyorsa gönder yoksa bilmiyorum