Steelseries Rival 650 Wireless Düzgün Çalışmıyor

yusufefe

80+
Reaksiyon skoru
20
Steelseries Rival 650 wireless mousu 1 senedir kullanmaktayım. Geçen hafta başlayan bi problem var. Mouse fotoğraftaki gördüğünüz renkteki gibi yanıp sönüyor sürekli ve kablosuz aparatı ile stabil çalışmıyor. kasmalar bağlantı kopması oluyor. Driver üzerinden güncelledim fakat hala aynı şekilde rengini değiştiremiyorum ve dediğim gibi kablosuz aparatı ile kullanırken düzgün çalışmıyor.Dpi ayarları yapıyorum fakat Mouse'a yansımıyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız çok iyi olur

Ekler

• WhatsApp Image 2022-04-14 at 14.45.08.jpeg
    WhatsApp Image 2022-04-14 at 14.45.08.jpeg
    102.6 KB · Hit: 122
içindeki pil v.s batarya ölmüş olabilir belki eğer kablolu düzgün çalışıyorsa ve kablosuz çalışmıyorsa muhtemelen o şekilde olduğunu düşünüyorum

valla içindeki eğer pil se pili değiştir batarya tarzı bişeyse bilmiyorum ama yinede bilene sor içerisinde pil varsa değiştir

Çözüm garanti ve değişim

Hocam eğer pilden olduğuna eminsen ve 3 tane tel lehimleyecek bilgin varsa mouse'u söküp içinde bulunan pilin değerlerinin aynısını bulup değişimini yaparsan muhtemelen sorunun düzelir ama bu çözüm pil bozuk ise geçerli :( Rog impact 2 wireless için yaptığım bu çözüm ile ürünü 1-1.5 ay aralıksız kullanıyorum. Tabi ben kapasiteyi yükselttim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri