Neler Yeni

Yardım SteeSseries Rival 3 Wireless mı Rival 5 Kablolu mu?

Aleren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Eren ÖZDEMİR
Konuyu özel geçeyim. 1 yıl önce rival 3 wireless almıştım ve 10 15 gün kadar önce bozuldu. Garantiye gönderdim değiştirme kağıdı ile geri yolladılar. Satın aldıgım kişilere gönderdim bana stok gelince birebir yada muadil göndercez dediler. Bana da bugün rival 5 kablolu mouse gönderdiler. rival 3 wireless 1100 tl bandında rival 5 ise 1500 tl bandında sıfır kutulu. Sizce adamları arayıp rival 3 wireless mı istemeliyim yoksa rival 5 daha mı iyidir. Tavsiyeleriniz neler?
Masaüstü kullanıyorum wireless yada kablolu fark etmiyor ve elim büyük.

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Konuyu özel geçeyim. 1 yıl önce rival 3 wireless almıştım ve 10 15 gün kadar önce bozuldu. Garantiye gönderdim değiştirme kağıdı ile geri yolladılar. Satın aldıgım kişilere gönderdim bana stok gelince birebir yada muadil göndercez dediler. Bana da bugün rival 5 kablolu mouse gönderdiler. rival 3 wireless 1100 TL bandında rival 5 ise 1500 TL bandında sıfır kutulu. Sizce adamları arayıp rival 3 wireless mı istemeliyim yoksa rival 5 daha mı iyidir. Tavsiyeleriniz neler?
Masaüstü kullanıyorum wireless yada kablolu fark etmiyor ve elim büyük.
Rival 5 daha iyi

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Rival 3 Wireless kötü bir fare. Rival 3 kullanıcısıyım bende. Kablolu modeli gayet iyi ancak Wireless'i yapamamışlar. Rival 5 daha iyidir ancak başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Rival 3 wireless alma aldırma. Yok illa alacam diyorsan yanında 4 tane şarjlı pilde al bana yetmiyordu duracell pil 4-5 günde bitiyordu

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Rival 3 Wireless kötü bir fare. Rival 3 kullanıcısıyım bende. Kablolu modeli gayet iyi ancak Wireless'i yapamamışlar. Rival 5 daha iyidir ancak başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.
Hocam ben 5 aydır Rival 3 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
EFEKAN SARIKAYA
1 yıldır rival 5 kullanıcısıyım gayet memnunum elim küçük de olsa kullanımı çok rahat tavsiye ederim

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Site güvenli değil dolandırıcı ya gider para yada hıyar gelir sana
Forumda bu mouseyi burdan alıp kullanan birçok kişi var. İstersen 250 daha ver aynı satıcıdan hepsiburadadan al.

Top Bottom