❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Dp da 12 bit oluyor hdmı da 10 bit farkı anlayan varmı bilmiyorum fakat böyle bir avantajı var
HDMI da 12 bit oluyor olması lazım DP de 10. Bende böyleydi sanırım ama bayadır kullanmıyorum muhtemelen yazılımsal bir şeydir hatta yazılımsal 10 bit + frc falan bile oldugunu sanmıyorum boş bir ayardır muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca VRR titremesi olayı HDMI da daha iyi oluyor diyolar daha az yani

HDMI da 12 bit oluyor olması lazım DP de 10. Bende böyleydi sanırım ama bayadır kullanmıyorum muhtemelen yazılımsal bir şeydir hatta yazılımsal 10 bit + frc falan bile oldugunu sanmıyorum boş bir ayardır muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca VRR titremesi olayı HDMI da daha iyi oluyor diyolar daha az yani

Evet hdmi ile kullanın 12 bit oluyor, titreme sorunu bende yok

Son düzenleme:
27k görünüyor monitör, bu indirim tekrar gelmez mi arkadaşlar, tam monitör ihtiyacım olduğu an gözümün önünde bitmesi üzdü

Agalar bu monitörü aldıysanız renk derinliğini 12 bit yapıp görüntü/renk ayarlarından "Uygulamaların rengini otomatik yönet" seçeneğini kapatmayı unutmayın. Win11'in sorunlarından biriymiş ve renk soluklaşmasını yabancı forumlarda öğrendiğim bu şekilde hallettim. Fabrika eko ayarında en kaliteli görüntüyü bu şekilde alabildim, tavsiye ederim.

Agalar bu monitörü aldıysanız renk derinliğini 12 bit yapıp görüntü/renk ayarlarından "Uygulamaların rengini otomatik yönet" seçeneğini kapatmayı unutmayın. Win11'in sorunlarından biriymiş ve renk soluklaşmasını yabancı forumlarda öğrendiğim bu şekilde hallettim. Fabrika eko ayarında en kaliteli görüntüyü bu şekilde alabildim, tavsiye ederim.

youtube'da video izlerken scroll ile hareket ettirirken renkler soluklaşıyor gibiydi, aynı şey mi acaba ya?

Film izlerken yada oyun da ekran yada görüntü kırpışması oluyor. Böyle bir durum yada buna benzer bir sorun yaşayan var mı?

12 bit den faydalanmak için dp den hdmi geçilirmi sizce dp de 10 bit üzerini vermiyor malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri