yeterliMerhaba arkadaşlar bugün 5600 işlemci stok fanla geldi ama stok fanın üstünde macun sürülmüş işlemciye sürmeye gerek varmı acaba?
Bişey olmaz o macun gayet kaliteli bi macun sadece kıvamı bi tık koyuAcaba bu kurur mu hemen parçalar yarın gelicek bu 1 gün erken geldi bir şey olur mu?
Kapalı değil mi nasıl kuruyacak kutuda durduğu gibi dursun işte ellemeAcaba bu kurur mu hemen parçalar yarın gelicek bu 1 gün erken geldi bir şey olur mu?
Parmağım deydi biraz ama İnşallah bir şey olmamıştırBişey olmaz o macun gayet kaliteli bi macun sadece kıvamı bi tık koyu
Kutudan çıkardım ama tekrar katmaya çalıştım sıdıramadımKapalı değil mi nasıl kuruyacak kutuda durduğu gibi dursun işte elleme
O kadar korkmanıza gerek yok hocam ilk pcnizmi hayırlı olsunParmağım deydi biraz ama İnşallah bir şey olmamıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutudan çıkardım ama tekrar katmaya çalıştım sıdıramadım
Kapatabildiğin kadar kapat macun açıkta kalmasın,sistem geldiği zaman takar denersin baktın ısınıyor yeni macun alırsın pc bi anda yanacak değil en fazla 5 10 derece sıcak olurParmağım deydi biraz ama İnşallah bir şey olmamıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutudan çıkardım ama tekrar katmaya çalıştım sıdıramadım
Evet ilk pcem biraz heyecanlıyım yarın parçalar geldiği zaman kurmaya çalışıcam İnşallah bi hata yapmamO kadar korkmanıza gerek yok hocam ilk pcnizmi hayırlı olsun
Tamamdır o zaman kutuya katmaya çalışıcam Teşekkür EderimKapatabildiğin kadar kapat macun açıkta kalmasın,sistem geldiği zaman takar denersin baktın ısınıyor yeni macun alırsın pc bi anda yanacak değil en fazla 5 10 derece sıcak olur
İşlemcinin pinlerine dikkat edin onun haricinde fazla hassas bişey yokEvet ilk pcem biraz heyecanlıyım yarın parçalar geldiği zaman kurmaya çalışıcam İnşallah bi hata yapmam
Tamamdır hocam Teşekkür Ederimİşlemcinin pinlerine dikkat edin onun haricinde fazla hassas bişey yok
Kutusuna katamadım açıkta dursa bı sıkıntı olur mu?İşlemcinin pinlerine dikkat edin onun haricinde fazla hassas bişey yok