Neler Yeni

Stok Sorunu

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
DA'nın son bilgisayar toplama videosuydu beğenmiştim alacaktım ama işe gidip dönünceye kadar stokta yok yazısını gördüm. Stoklar gelebilir mi? Ne zamana gelir veya Bir başka şekilde toplamam konusunda yardımcı olursanız sevinirim 8000 TL'ye kadar uygunum. (Bütün donanımları dahil şekilde.)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
DA'nın son bilgisayar toplama videosuydu beğenmiştim alacaktım ama işe gidip dönünceye kadar stokta yok yazısını gördüm. Stoklar gelebilir mi? Ne zamana gelir veya Bir başka şekilde toplamam konusunda yardımcı olursanız sevinirim 8000 TL'ye kadar uygunum. (Bütün donanımları dahil şekilde.)
Çok sıkı takip edersen bence gelir ama resmi olarak gelir gelmez diye açıklama görmedim ben senin yerinde olsam 2 3 hafta beklerim takip ederim gelmezse eğer başka sistem alırdım

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Aynen video paylaşıldıktan hemen sonra stoklar tükendi. Dün itopya hafta sonu indirim başlayınca stok tekrardan geldi gene tükenmiş sıkı takip etmek lazım geldiği zaman 1 gün için tükeniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,092
Üyeler
166,881
Son üye
mehmet98
Top Bottom