ChristianSerratos
80+ Silver
650tl ye kadar %20 sepette indirim kuponu%20 den kasıt limit var mı
650tl ye kadar %20 sepette indirim kuponu%20 den kasıt limit var mı
Davet kodu almam lazım yani herhangi biri atabilir ozaman doğrumudur acaba atanada veriyormu eğer öyleyse almak isteyenle yapabilirimrefli bir linkle yeni kayıt olup aldım verdi bana 100tl
Oyun oynamasanız da kullanırsınız 1K hz kullanırsınız sonuçta kablosuz fare.okul acıldıktan sonra oyun oynayamamaya basladım öbür türlü olsa alırdım
evet ben eski mesajlardan bir arkadaşın linklini bulup kullandım.Davet kodu almam lazım yani herhangi biri atabilir ozaman doğrumudur acaba atanada veriyormu eğer öyleyse almak isteyenle yapabilirim
Kuponum yok kupon verirseniz güzel olur demişim oda rebate100 yazarak kupon bulabilirsiniz demiş bende kuponu siz tanımlayın deyince kupon tanımladıne yazdınız da verdi mesajları atma şansınız var mı buraya
isterseniz referral linkimi özelden atabilirim, reklam sayılır mı bilmiyorum ama :dDavet kodu almam lazım yani herhangi biri atabilir ozaman doğrumudur acaba atanada veriyormu eğer öyleyse almak isteyenle yapabilirim
MantıklıŞimdi bunu sipariş edersem eğer Ak820 Max ile aynı anda gümrükten geçerse gümrükte kalır en iyisi bunu alırken başkasının TC'sini yazayım. İsterse 14 günde gelsin 1200 TL'ye çok iyi mouse benim için.
o kadar iyi mi?Elimde para yokken türlü türlü indirimler geliyor bitiyor elime para geçince de tek bir indirim olmuyor piyasada. Çıkamıyorum döngüden işe bak ya.