200 tl icin bosverin hocsm eger ihtiyac varsa normalden cok ta uygunsa alin gecin. Ben slirssm diyahini slscsgim3 kişi değiştirdim vermediler.
Fark anlatılmaz yaşanır ben mouse mu kullanıyor muşum dersin orası garantşNe gibi bir fark olur hocam. Suanki mousem tas gibi hala alsam mi almasam mi bilemedim birsz detayli aciklarsaniz sevinirim
doğru urun seçenegi hangisiÜrün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
En alttaki veya onun üstündeki.doğru urun seçenegi hangisi
en alttaki en fazla seçeneği olan 159 prodoğru urun seçenegi hangisi
Ürünün fiyatı 30 euroyu aşmıyor hocam geçer, gümrük sınırına kargo ve vergi dahil değil. Temu'dan Ak820 Max sipariş edenler vergi dahil 1600-1700'e falan denk geliyordu daha gümrükte kalan görmedim.Gümrükten geçer mi?
gümrükten dolayı 200tl lazım yoksa 1400tl ye almıştım.200 tl icin bosverin hocsm eger ihtiyac varsa normalden cok ta uygunsa alin gecin. Ben slirssm diyahini slscsgim
tam girdim hesap kesimi oldu hs 80 max alım dedim ürün bitti bedevi gibiyim bu aralar gümrük te geç geliyor ne alsam geç geliyor veya bitiyorbal bal
Bana atar mısın?isterseniz referral linkimi özelden atabilirim, reklam sayılır mı bilmiyorum ama :d
Hocsm en allttsk iile bir ustundeki siysh synisi degil mi sadece rengi farkli degil mugümrükten dolayı 200tl lazım yoksa 1400tl ye almıştım.
Evet sadece renk farkı var.Hocsm en allttsk iile bir ustundeki siysh synisi degil mi sadece rengi farkli degil mu