Neler Yeni

Öneri 📢Stokta Olmayan Ürün Değişimlerinde Dilekçe Örneği✍🏽

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,771
İsim
Kadir
Bu konuda yaşadığım bir süreci anlatayım
İtopyadan kardeşime logitech bir kulaklık almıştım garantisi bitmesine yakın bozuldu servisi zaten direk iade yapılacak diyor itopya da iadenizi yapacağız vs dedi ben de değişim istedim aynısı yok dendi aynısı yoksa üstünü vermeniz lazım dedim iade yapabiliyoruz dediler ben de garantiyi veren pentayla görüşeceğim dedim pentayla görüştüm yardımcı oldular itopya ürünü göndermemek için beni baya bekletti sürekli mail attım sonunda gönderdiler şikayet var vs sürecine girmek durumunda kaldım hatta :)
işin özü firmalar fiyatlar arttığı için para iadesi peşinde garantiyi sunan firmaya (distribütör) ulaşıp hakkınızı aramanız lazım

eneskaya6

80+ Silver
Thh eski sağlıklı verdiği kararları asla vermiyor. Şuan tamamen satıcıdan taraflar öyle deliller sunman gerekiyor ki kör bile vatandaşı haklı bulsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuda yaşadığım bir süreci anlatayım
İtopyadan kardeşime logitech bir kulaklık almıştım garantisi bitmesine yakın bozuldu itopya iadenizi yapacağız vs dedi ben de değişim istedim aynısı yok dendi aynısı yoksa üstünü vermeniz lazım dedim iade yapabiliyoruz dediler ben de garantiyi veren pentayla görüşeceğim dedim pentayla görüştüm yardımcı oldular itopya ürünü göndermemek için beni baya bekletti sürekli mail attım sonunda gönderdiler şikayet var vs sürecine girmek durumunda kaldım hatta :)
işin özü firmalar fiyatlar arttığı için para iadesi peşinde garantiyi sunan firmaya (distribütör) ulaşıp hakkınızı aramanız lazım
İtopyadan outlet gigabyte monitör almıştım, 1 sene sonra paneli bozuldu ve outlet olduğu için itopya asla destekte bulunmadı gigabyte servisine bizzat gittim ve değişim iade kararı verdiler itopyadan aynısının sıfırını aldım :) itopya kadar çakal firma yok

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,771
İsim
Kadir
Thh eski sağlıklı verdiği kararları asla vermiyor. Şuan tamamen satıcıdan taraflar öyle deliller sunman gerekiyor ki kör bile vatandaşı haklı bulsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyadan outlet gigabyte monitör almıştım, 1 sene sonra paneli bozuldu ve outlet olduğu için itopya asla destekte bulunmadı gigabyte servisine bizzat gittim ve değişim iade kararı verdiler itopyadan aynısının sıfırını aldım :) itopya kadar çakal firma yok
İtopyaya kulaklık bir türlü ulaşmadı ben de distribütör göndermedi diye düşünerek pentayla ilgili şikayetvara talep açtım pentadan yetkili bir abi beni aradı biz o ürünü çoktan gönderdik sevkiyat numarasını bile verdi itopyaya yazdım aaa elimize ulaşmış dediler :kekw:

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Murathan Çoban
İtopyaya kulaklık bir türlü ulaşmadı ben de distribütör göndermedi diye düşünerek pentayla ilgili şikayetvara talep açtım pentadan yetkili bir abi beni aradı biz o ürünü çoktan gönderdik sevkiyat numarasını bile verdi itopyaya yazdım aaa elimize ulaşmış dediler :kekw:
itopya fiyaskodur. Müşterisine bu kadar ilgisiz davrananları hiç görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,235
Üyeler
172,633
Son üye
sreasper
Top Bottom