Streamdeck Valorant için !

anilg002

80+
Reaksiyon skoru
228
Arkadaşlar sizce bu ürün alınır mı amacım tamamen VALORANT' da instalock atmak ve görsel olarak güzel gözükmesi daha önce hiç kullanmadım bunu aldığım zaman yapmam gereken ekstra bir şey var mı veya ekstra almam gereken bir şey var mı bu ürün dediğim iş için uygun mu ?

Görsel olarak kalabalık yapıyor. Bence kullanışsız ve gereksiz bir item. Hevesini aldıktan sonra bir naneye yaramadığını anlıyorsun😂

Arkadaşlar sizce bu ürün alınır mı amacım tamamen VALORANT' da instalock atmak ve görsel olarak güzel gözükmesi daha önce hiç kullanmadım bunu aldığım zaman yapmam gereken ekstra bir şey var mı veya ekstra almam gereken bir şey var mı bu ürün dediğim iş için uygun mu ?
Hocam Bi uygulama vardı adını unuttum YouTube ye yazsanız çıkar. İnstalock atmayı sağlıyor ban vs. Riski yok. Gerek yok buna

instalock atmaya 1500tl ye deger mi hem instalock atmak size de zarar zaten

Arkadaşlar konu instalock için değer mi konusu değil :D Ban riski olmayan bir uygulama varsa öneri alabilirim

Geri