ses durumu nasıl hacı cok kafa ütülüyor mu fanıAldım hoştur
Alıntıyı görüntüle
ses durumu nasıl hacı cok kafa ütülüyor mu fanı
sağolasın 9cm ve 12cm farkı elbet olur ama kendi fanı nasıl 48cfm orta şeker ama seslimi diye merak ettim birde 2.fan icin klips cıkmıyor degil mi ?Alıntıyı görüntületam bilmiyorum hocam açıkçası elleşmedim hatta kullanmayacağım öylesine aldım ama şöyle söyleyeyim 2021den şimdiye kadar Ryzen 5 3500x ve Ryzen 3600ü sağdaki 92mm fanla kullandım ses konusunda onda da şikayetçi olmadım aradaki boy farkı zaten çok net bir şekilde görünüyor bence 12cm bir fanda sesten rahatsız olmak pek mümkün değil. Zaten benim sistemim 60da çalışacağına 70de çalışsın sessiz olsun o yüzden fan devirlerini baya kısacağım yine de istersen işlemci fanı hariç diğer fanları çıkarıp test yapabilirim
Hocam malzeme kalitesi nasıl ürünün?dandik soğutucular gibi ızgaralar hemen eğiliyormu?Alıntıyı görüntületam bilmiyorum hocam açıkçası elleşmedim hatta kullanmayacağım öylesine aldım ama şöyle söyleyeyim 2021den şimdiye kadar Ryzen 5 3500x ve Ryzen 3600ü sağdaki 92mm fanla kullandım ses konusunda onda da şikayetçi olmadım aradaki boy farkı zaten çok net bir şekilde görünüyor bence 12cm bir fanda sesten rahatsız olmak pek mümkün değil. Zaten benim sistemim 60da çalışacağına 70de çalışsın sessiz olsun o yüzden fan devirlerini baya kısacağım yine de istersen işlemci fanı hariç diğer fanları çıkarıp test yapabilirim
Hayır 2. Fan için çıkmıyor bir de şimdi dikkat ettim 9 luk olan 44 cfm bu ürünün fanı 48 cfm yazıyorsağolasın 9cm ve 12cm farkı elbet olur ama kendi fanı nasıl 48cfm orta şeker ama seslimi diye merak ettim birde 2.fan icin klips cıkmıyor degil mi ?
Tabi ki hocam hiç şüpheniz m200 gibi soğutucuların içinden çıkanlarla aynı neredeyse kıl kadar ince benim eski olan bildiğimiz demir gibi çok aşırı kalın bir de araları daha sık 9luk olana 50 kuruş sıkışıyor diğerinden geçip gidiyor. elimde Ak400 var o bile bu kadar sert malzemeden yapılmamış birisi kargodan geld diğeri 1 aydır yatıyor niyeyse yeni alınanın boruları daha soğuk tabi bu neyi ifade eder bilmiyorumHocam malzeme kalitesi nasıl ürünün?dandik soğutucular gibi ızgaralar hemen eğiliyormu?
ufak hortlatıyorum ancak sitede 155mm diyor benim kasada 155mm sizce uyar mı yani 153 154 falanmı yoksa halim mulis 155mm mi?Hayır 2. Fan için çıkmıyor bir de şimdi dikkat ettim 9 luk olan 44 cfm bu ürünün fanı 48 cfm yazıyor
Tabi ki hocam hiç şüpheniz m200 gibi soğutucuların içinden çıkanlarla aynı neredeyse kıl kadar ince benim eski olan bildiğimiz demir gibi çok aşırı kalın bir de araları daha sık 9luk olana 50 kuruş sıkışıyor diğerinden geçip gidiyor. elimde Ak400 var o bile bu kadar sert malzemeden yapılmamış birisi kargodan geld diğeri 1 aydır yatıyor niyeyse yeni alınanın boruları daha soğuk tabi bu neyi ifade eder bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada fotoğraftan da baya belli oluyormuş kalınlık
Kasa modelin nedir? Akşam eve geçince ölçüp biçeyimufak hortlatıyorum ancak sitede 155mm diyor benim kasada 155mm sizce uyar mı yani 153 154 falanmı yoksa halim mulis 155mm mi?
antec nx291. strong m4 siparişi verdimde iadede edebilirim istersem 2 güne kadar 155mm max desteği varKasa modelin nedir? Akşam eve geçince ölçüp biçeyim
İ5 11400f e uyar mı ki acaba? Benim hep sorunumdur, bakımı yaptıktan 1 ay sonra hemen stok fan yetersizleşiyor. 80-90 oluyor valorantta. Bunu alsam bir nebze çözer mi sizce?Stok soğutucudan kurtulmak isteyen arkadaşlar alabilirler.
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan Fiyatları ve Özellikleri
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
nefes olur tabi alın deneyin beğenmezseniz iade edersiniz hemen zatenİ5 11400f e uyar mı ki acaba? Benim hep sorunumdur, bakımı yaptıktan 1 ay sonra hemen stok fan yetersizleşiyor. 80-90 oluyor valorantta. Bunu alsam bir nebze çözer mi sizce?
Hepsiburadada 409 TL, kuponla 309 TL oluyor. Bir konuşayim babamlanefes olur tabi alın deneyin beğenmezseniz iade edersiniz hemen zaten
Bende de o sorun vardı Mersin sicagindayim şu an full yükte Max 70 gördü işlemci ama benim kullandığım deepcool ag 400 fanı da hızlı donmuyordu öyle düşün alacaksan kaliteli al derim5600 için yeterli olur mu. Valoda 82 derecelere çıkıyor. 65 derece olsa harika olacak