Neler Yeni

Şu Anda Nvidia Ekran Kartı Alınır mı?

EGIsaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir GÜZEL
Arkadaşlar sıfırdan pc topladım tüm parçalarım hazır,
sadece ekran kartı eksiğim kaldı, onuda alacağım ancak fiyatlar filan düşecek diyorlar, beklemeli miyim yoksa şimdi almam mı mantıklı olur bilemedim
düşünceniz nedir?
5070 TI alacagım bu arada su an cok dengesız bır piyasa var 55 bin TL'ye var bazı yerler 63'e satıyor stok sıkıntısı filan çok

Clayz

80+ Silver
Arkadaşlar sıfırdan pc topladım tüm parçalarım hazır,
sadece ekran kartı eksiğim kaldı, onuda alacağım ancak fiyatlar filan düşecek diyorlar, beklemeli miyim yoksa şimdi almam mı mantıklı olur bilemedim
düşünceniz nedir?
5070 TI alacagım bu arada su an cok dengesız bır piyasa var 55 bin TL'ye var bazı yerler 63'e satıyor stok sıkıntısı filan çok
maalesef yurtdısında fıyatlar dusuyo suan tr de bu durum soz konusu degıl acelen yoksa bayramda ındırımler olur ama su sekıldede olabılır bugun mısal verıyorum ekran kartı 10k 3 gun sonra 14k bayramda tekrar 10k ya dusurup buyuk ındırım algısıda yapabılırler

EGIsaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir GÜZEL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef yurtdısında fıyatlar dusuyo suan tr de bu durum soz konusu degıl acelen yoksa bayramda ındırımler olur ama su sekıldede olabılır bugun mısal verıyorum ekran kartı 10k 3 gun sonra 14k bayramda tekrar 10k ya dusurup buyuk ındırım algısıda yapabılırler
çok saçma ya gerçekten, aslında bende burada çok düşeceğini sanmıyorum, ülkede yaşanan bu son olaylardan sonra hiç bir şeyin fiyatı düşmez bence

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Oguzhan yılmaz
çok saçma ya gerçekten, aslında bende burada çok düşeceğini sanmıyorum, ülkede yaşanan bu son olaylardan sonra hiç bir şeyin fiyatı düşmez bence
dolar aldı başını gidiyor bu saatten sonra indirim zor ucuza bulursanız yumulun :D

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Ali

Ekler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    15 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç