Su orucunu ne kadar sürdürmeliyim ?

Reaksiyon skoru
61
Boyum 1.78
Kilom 69

19 yaşındayım ve bugün su orucunda 3. günüm (Su hariç hiç bir gıda tüketmiyorum) Sizce bunu ne kadar sürdürmeliyim 3 gün yeterli mi yoksa 7 güne uzatmalı mıyım ?

Neden böyle bir şey yapıyorsunuz?

Kilonuz ile boyunuz gayet ideal.
Kaç kilo olmaya çalışıyorsunuz?
Ve neden yapıyorsunuz?

Kilonuz ile boyunuz gayet ideal.
Kaç kilo olmaya çalışıyorsunuz?
Ve neden yapıyorsunuz?
Hocam sanırım vücudu temizlemeye yarıyor. Sindirim ve boşaltım sistemi için falan olabilir.

Böyle şeylere inanmayın lütfen ya. Cidden hayatımda gördüğüm en saçma şey. Bilimsel kanıt var mı? Ayrıca size tek önerim spor ve dengeli beslenme. Protein ağırlıklı beslenin. Bulk yaparsanız ve kas kazanırsanız böyke işlerin saçma olduğunu anlarsınız. Yardımcı olabilirim sorunuz varsa.

Böyle şeylere inanmayın lütfen ya. Cidden hayatımda gördüğüm en saçma şey. Bilimsel kanıt var mı? Ayrıca size tek önerim spor ve dengeli beslenme. Protein ağırlıklı beslenin. Bulk yaparsanız ve kas kazanırsanız böyke işlerin saçma olduğunu anlarsınız. Yardımcı olabilirim sorunuz varsa.
Bilimsel kanıt var
Araştırırsan bulursun rahatlıkla

elraennden görmüştüm yararlı olduğundan bahsediyordu
- kalp hastalığı
- yüksek tansiyon
- yüksek kolestorol
- diyabet
böyle şeylere iyi geliyor
Hocam ister elraenn ister wtcn ister kendine müzisyen, bunlar ünlü kişiler diye her şeyi bildikleri anlamına gelmez. Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak her şeyi çözer.

Hocam ister elraenn ister wtcn ister kendine müzisyen, bunlar ünlü kişiler diye her şeyi bildikleri anlamına gelmez. Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak her şeyi çözer.
ne alaka ben öyle bir şey mi dedim internetten baktım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,962
Üyeler
187,273
Son üye
mimijr21
Geri