Şuan bitcoin almak mantiklimi

Rexpow

80+
Reaksiyon skoru
57
Slm herkese şuan bitcoin alicamda 100 tl lik alicam deneme amacli sizce mantiklimi yoksa beklemelimiyim

100₺ ile Bitcoin'de kar etmen zor, altcoinlerden sepetinde bir miktar bulundurabilirsin.
Ayı sezonunda altcoinlerden Bitcoin'e geçmek mantıklı ama şuan değil.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:
normalde dusmesi lazim anormal bir degerde elon musk manipulaston yapiyor bazilarinin elinde patlicak ama ne zaman patlar bilemiyorum. bana gore bu seviyeden yukselmemesi lazim ama elon musk bi twit atinca yukseliyor sacma bir halmis durumda 100tl yapabilirsin mesala yansada azdi dersin

bu arada btc 100tl ile karin olmaz doge falan koy sifreyi bir yere not al belki 5 sene sonra artarsa karin yuksek olur bu saatten sonra bitkoin pek birsey kazandirmaz

Slm herkese şuan bitcoin alicamda 100 TL lik alicam deneme amacli sizce mantiklimi yoksa beklemelimiyim
Altcoin daha mantıklı
(Asla ama asla yatırım tavsiyesi değildir sorumluluk kabul etmiyorum.)

Senin yaptığın reaksiyon spamı işte, ben attım diye atıyorsun.
sen zeki bir arkadaşa benziyorsun. birisine yatırım tavsiyesi verip altına yatırım tavsiyesi değildir yazman komikti. ve o ikisini belki yazarken görememişsindir diye sana hatırlatmak istedim. alıntıladığım 2 cümle de 3er kelimeden oluşuyor ve 2şer kelimesi ortak. "YATIRIM" ve "TAVSİYE". diyeceklerim bu kadar.

sen zeki bir arkadaşa benziyorsun. birisine yatırım tavsiyesi verip altına yatırım tavsiyesi değildir yazman komikti. ve o ikisini belki yazarken görememişsindir diye sana hatırlatmak istedim. alıntıladığım 2 cümle de 3er kelimeden oluşuyor ve 2şer kelimesi ortak. "YATIRIM" ve "TAVSİYE". diyeceklerim bu kadar.
Düzenledim şimdi o.O2.

Geri