Neler Yeni

Şuan bu sistemi almalımıyım?

fruko.gzz

80+ Silver
Tabi ki toplarsın sistem çıkana kadar biraz daha köşeye para at git 4000 seri topla en az 5 sene kafan rahat etsin
hocam bu fiyatın üstüne çıkamam ben şahsen toplayamam diye düşünüyorum bence bu sistem şu haliyle alınır bütçe yukarına çıkamadığım için böylesi daha iyi olmazmı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Pahalı sistem değmez. Full Asus olmasının bir önemi yok Psu Asus olmaz FSP olur, Kasa Asus olmaz Thermaltake olur, anakart Asus olmaz Msi olur muadil olur hepsinin Asus olmasının aynı yazılım üzerinden kontrol etmek olabilir ama anakartın rgb ya da argb slotları varsa tabi. Bence ederinden en az 3.5K fazla fiyat çekilmiş hatta benim hesabıma göre 5K.

fruko.gzz

80+ Silver
Pahalı sistem değmez. Full Asus olmasının bir önemi yok Psu Asus olmaz FSP olur, Kasa Asus olmaz Thermaltake olur, anakart Asus olmaz Msi olur muadil olur hepsinin Asus olmasının aynı yazılım üzerinden kontrol etmek olabilir ama anakartın rgb ya da argb slotları varsa tabi. Bence ederinden en az 3.5K fazla fiyat çekilmiş hatta benim hesabıma göre 5K.
hocam tek tek topluyorum 25k çıkıyor ayrıca bu işlemci yetermi sisteme

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Hocam 3070ti lı sistemler sürekli bu fiyatlarda geziyor. Öyle indirimli bir sistem sayılmaz attığınız link. KDV indirimi olayına pek inanmasam da gelirse fiyatlarda gerçekten düşüşler olacaktır. Bence acele etmeyin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam tek tek topluyorum 25k çıkıyor ayrıca bu işlemci yetermi sisteme
Her parçayı tek tek toplardan fiyat farkı çıkar, muadil parçalarla toplarsan o zaman fiyat farkını anlarsın.
12400F güçlü bir işlemci, 3070 ile kullandığım makinam var, onda bir sıkıntı yok 3070Ti ile de olmaz tabi bütçen varsa 12600K`ya çıkarsan daha iyi olur, onda fazladan Çekirdek var ve çarpan kilidi açık. Güzel bir soğutucu ile ouun performansı 11900K seviyesine çıkabilir.

fruko.gzz

80+ Silver
Hocam 3070ti lı sistemler sürekli bu fiyatlarda geziyor. Öyle indirimli bir sistem sayılmaz attığınız link. KDV indirimi olayına pek inanmasam da gelirse fiyatlarda gerçekten düşüşler olacaktır. Bence acele etmeyin.
hocam düşmeyedebilir dolar yükselirse fiyat gene düşmez öyle değilmi
Her parçayı tek tek toplardan fiyat farkı çıkar, muadil parçalarla toplarsan o zaman fiyat farkını anlarsın.
12400F güçlü bir işlemci, 3070 ile kullandığım makinam var, onda bir sıkıntı yok 3070Ti ile de olmaz tabi bütçen varsa 12600K`ya çıkarsan daha iyi olur, onda fazladan Çekirdek var ve çarpan kilidi açık. Güzel bir soğutucu ile ouun performansı 11900K seviyesine çıkabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam en fazla 2-3k oynar zaten

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam düşmeyedebilir dolar yükselirse fiyat gene düşmez öyle değilmi

hocam en fazla 2-3k oynar zaten
3K oynasın, güzel para, o parayı monitör de kullanırsın daha iyi olur.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Doların yükselmesi artık konuşulacak bir olay değil. Sürekli yükselişte zaten. KDV indirimi ne olacak ona bakmak lazım. 4000 serisi kartların gelişiyle 3000 serisi sistemler ucuzlayacaktır. tabi ki bunlar benim kişisel görüşlerim....

fruko.gzz

80+ Silver
3K oynasın, güzel para, o parayı monitör de kullanırsın daha iyi olur.
hocam 2k monitörüm var zaten ama şöyle düşün mesela bu kasa için konuşuyorum 3 tane radyatör desteği var dikey ekran kartı desteği var vs... 3k için tek tek uğraşıp toplamaya değmez bence hem fiyatların düşeceğinin garantisi yok kdv gelir dolar yüksek aradaki makası kapatır burası türkiye yani siz ne düşünüyorsunuz

Doların yükselmesi artık konuşulacak bir olay değil. Sürekli yükselişte zaten. KDV indirimi ne olacak ona bakmak lazım. 4000 serisi kartların gelişiyle 3000 serisi sistemler ucuzlayacaktır. tabi ki bunlar benim kişisel görüşlerim....
4000 serisi ne zaman geliyor hocam

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam 2k monitörüm var zaten ama şöyle düşün mesela bu kasa için konuşuyorum 3 tane radyatör desteği var dikey ekran kartı desteği var vs... 3k için tek tek uğraşıp toplamaya değmez bence hem fiyatların düşeceğinin garantisi yok kdv gelir dolar yüksek aradaki makası kapatır burası türkiye yani siz ne düşünüyorsunuz
Bu sorunun cevabı zor kendimi senin yerine koysam ben kesinlikle parça parça indirim bekleyip topladım özellikle önümüzde muhteşem cuma ve 11:11 varken ayrıca 4000 serisi de çıkacak 4000 serisi bir sistem beklemek daha mantıklı tabi bekleyecek süren varsa, eğer yoksa al geç.

fruko.gzz

80+ Silver
Bu sorunun cevabı zor kendimi senin yerine koysam ben kesinlikle parça parça indirim bekleyip topladım özellikle önümüzde muhteşem cuma ve 11:11 varken ayrıca 4000 serisi de çıkacak 4000 serisi bir sistem beklemek daha mantıklı tabi bekleyecek süren varsa, eğer yoksa al geç.
hocam 4000 li bir sistem bulamam 23k gibi bir bütçeye böyle bir şey imkansız sadece diyorum ki 4000 serisi çıktığında 3000 serisinin fiyatlarının düşeceği kesin olmaz belki dolar yükselir gene fiyat aynı kalır düşedebilir beklemek bir risk gibi geliyor ayrıca bu sisteme bu işlemci nasıl 5600x ekleyecektim ama 2600 tl para istiyor değmez bence düşüncen nedir?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam 4000 li bir sistem bulamam 23k gibi bir bütçeye böyle bir şey imkansız sadece diyorum ki 4000 serisi çıktığında 3000 serisinin fiyatlarının düşeceği kesin olmaz belki dolar yükselir gene fiyat aynı kalır düşedebilir beklemek bir risk gibi geliyor ayrıca bu sisteme bu işlemci nasıl 5600x ekleyecektim ama 2600 TL para istiyor değmez bence düşüncen nedir?
Bende 5600 ve 12400F var, 12400F varken 5600X almaya gerek yok, 12400F daha güçlüyüz zaten. Bir yerde de haklısın fiyatlar hep düşmeyecek piyasası bi dönem artar bi dönem düşer şuan zaten düşük daha da dibi görebilir ama her şeyi de dip fiyattan almak zor.

fruko.gzz

80+ Silver
Bende 5600 ve 12400F var, 12400F varken 5600X almaya gerek yok, 12400F daha güçlüyüz zaten. Bir yerde de haklısın fiyatlar hep düşmeyecek piyasası bi dönem artar bi dönem düşer şuan zaten düşük daha da dibi görebilir ama her şeyi de dip fiyattan almak zor.
aynen hocam bence şimdi alınsın daha iyi ama 5600 de güçlü bir işlemci bence 2kda üzmez deme??

Top Bottom