Alone Wolf 44
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
başvuru yapıldı salı akşamı ne zaman kurulum yapılır tahmini kaç iş günü sürer
hocam randevu talebi yaptılar mı yoksa gelip kurdular mı direkCuma günü başvuru yaptım pazartesi kurulum yapıldı hocam bana ( pazar çalışma yokmuş ) öyle demişlerdi.
Randevu için arıyolar bizde 1.5 sene önce falan öyleydihocam randevu talebi yaptılar mı yoksa gelip kurdular mı direk
Randevu talebi yapmışlardı öyle hatırlıyorum hatta gelmeden önce iki veya üç kere aradılar evdeymisiniz diyehocam randevu talebi yaptılar mı yoksa gelip kurdular mı direk
Ana subenin yakinligina bagli. Benim modem ve tv yi ayni gun kurmuslardi. Oglen 1-2 gibi aramistim , ayni gun 3-4 gibi evime gelip kurmuslardibaşvuru yapıldı salı akşamı ne zaman kurulum yapılır tahmini kaç iş günü sürer
eve geldiklerinde kablo vs ayarlıysa 10dk sürmez işleribaşvuru yapıldı salı akşamı ne zaman kurulum yapılır tahmini kaç iş günü sürer
Evet bende bidaha başvuru yaptım gene gelmezse modeöi alıp ben kuracam bu nasıl rezillikSuperonline çok lanet firma. Tam 2 kere üst üste başvurdum adamlar arıyolar randevu alıyolar ama gününde gelmiyorlar sistemsel arıza falan diyip geçiştiriyolar.