Türknet 1000 mbps internet kutusu binama geldi.

Bende 1 ay civarı sürdü. Ne form doldurdum, ne talepte bulundum. Biraz şansa bakıyor gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Bende 1 ay civarı sürdü. Ne form doldurdum, ne talepte bulundum. Biraz şansa bakıyor gibi.
Aynen öyle tamamen şans ve muhitin sosyo ekonomik düzeyine göre. Bizim sokağa pzt başladılar şu an da devam ediyor fiber hat döşüyor turk telekom.
Altyapıyı döşeyen adamlara sordum, haftaya hallolur bizim işimiz bittiklerinde hemen arkadına geliyorlar kullanırsınız dediler ama asla inanmıyorum öyle olacağına.
Dediğiniz gibi 1 haftada olan var 6 ay süren var 12 ay süren var… değişiyor.

Bizim burada da; Tt menhollere boru çekti; 1 yıl olacak öyle kaldı. O arada Türknet'in fiber çekmeside enteresan oldu. Şaşırdım. Birbirlerini mi takip ediyorlar; anlamadım.:unsure:

Merhaba tekrar, konuyu 28 haziranda açmışım ve bugün 28 ağustos tam 2 ay geçti, kutuyu oturduğum binaya montaj etmelerinden bu yana. Bu sabah Türknet'ten mesaj geldi, adresinizde 1000 e 1000 aktif oldu randevu alabilirsiniz diye. Mesajdaki linke tıklayıp randevumu aldım hemen.

1756371321782.webp

Hayırlı olsun, gerçekten on numara hizmet keşke diğerleri de böyle olsa, keşke mobil içinde operator yapsalarda diğerleri utansa

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Geri