Türknet 1000 mbps internet kutusu binama geldi.

İlk olarak bizim tarafa mı başladı bilmiyorum ama bizim sokağa başladıkları sabah tüm sokağı hızlıca bitirdiler, diğer sokakları da hızlıca yapıyorlar. Tüm mahalleyi bitirmeye çalışıyorlar sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seviniyorum orası ayrı, oturduğum bina 3 katlı. Belkide türkneti tek ben kullanıyorum. Diğer 2 haneyi bilmiyorum. Ona rağmen böyle bir hizmeti oturduğum binaya getirmeleri çok büyük hizmet. Türknete tekrar saygı duydum. 7-8 senedir kullanıyorum, belki de daha uzun süre. Belki de o yüzden :D
Turknet bende yıllardır kullanırım, memnunum bayağı özellikle DNS konusunda kısıtlaması olmaması çok iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Turknet bende yıllardır kullanırım, memnunum bayağı özellikle DNS konusunda kısıtlaması olmaması çok iyi.
Bu sabah kutunun kablo bağlantılarını yaptılar. Çalışan arkadaşa sorduğumda 2-3 hafta içinde aktif olacağını söyledi. Şimdiden türknet uygulamasından destek kaydı oluştursam mı yoksa 2-3 hafta beklesem mi bilemedim.

image0.webp

Sabırla bende bekliyorum, benim de dükkanımım old. binaya çektiler sonunda kafe 1Gbit İnternet görecek. Saha ekibi bir kaç güne aktif olur dedi, müşteri hizmetlerini 2 kere aradım pek iyi iletişim kuramadık.

Bizde yıllardır bekliyoruz ama sakaryaya getirmediler en sonra Telekom getirdi fiberi

Sabırla bende bekliyorum, benim de dükkanımım old. binaya çektiler sonunda kafe 1Gbit İnternet görecek. Saha ekibi bir kaç güne aktif olur dedi, müşteri hizmetlerini 2 kere aradım pek iyi iletişim kuramadık.
Kutunun kablo bağlantıları yapıldığı halde mi bekliyorsun?

Bizde yıllardır bekliyoruz ama sakaryaya getirmediler en sonra Telekom getirdi fiberi
Türknet fiberi belli illerde sağlıyor. Sakarya bu listede yoktu sanırım. Kocaeli istanbul izmir bursa vardı. Birkaç tane daha olabilir hatırlamıyorum.

Türknet fiberi belli illerde sağlıyor. Sakarya bu listede yoktu sanırım. Kocaeli istanbul izmir bursa vardı. Birkaç tane daha olabilir hatırlamıyorum.
Aynen kabloyu 2 gün önce çektiler.

Aynen kabloyu 2 gün önce çektiler.
O zaman çalışan arkadaşın dediği gibi 2-3 hafta daha beklememiz gerekecek en az. Kabloların bağlanmasıyla bitmiyor iş demek ki. Tüm sokak ve mahalle bağlantıları bitince aktifleştiriyorlar istenen yerleri.

Kutunun kablo bağlantıları yapıldığı halde mi bekliyorsun?

Kocaeliye geliyor Sakaryaya yok üvey evlat gibi olduk ya
Epeyde müşteri çıkar burdan

Bir gelişme var mı, aktif oldu mu?

• Beğen
Şimdi altyapı sorguladım 1Gbit gelmiş ama abonelik var diyor bakalım yarın konusacağım.
Bende halen durum aynı. Türknetin altyapı sorgulama sayfası dışında ekstra bir şey yaptın mı? Sürekli destek kaydı oluşturmak veya müşteri hizmetlerini aramak gibi.
1752222618640.webp

Bende halen durum aynı. Türknetin altyapı sorgulama sayfası dışında ekstra bir şey yaptın mı? Sürekli destek kaydı oluşturmak veya müşteri hizmetlerini aramak gibi.
Hayır ekstra bir şey yapmadım. Şimdi kurulumu yapıyorlar.

• Beğen
Geri