- Reaksiyon skoru
- 22
MAXIMA-5600 RX 6800 Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-5600 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 7.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 5600MPK ile güçlendirilmiştir.
Tam ben atıyordum yaPahalı bu varken bence
![]()
CLASSIS / RYZEN 5 7500F / RX 7800 XT / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 5200MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Kasa soğutması çok kötü araştırPahalı bu varken bence
![]()
CLASSIS / RYZEN 5 7500F / RX 7800 XT / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 5200MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
araştırıp gelin benim attığım kasa modeli soğutması güzel msı marka vento kasa araştırın boş yazmayın lütfenTam ben atıyordum ya![]()
Gençerin keyfini beklemek yerine +2000 vermeye değerPahalı bu varken bence
![]()
Birisinin anakart kötüKasa soğutması çok kötü araştır
ram kötü
ekran kartı soğutması msı geçemez
ssd değiştirilmeli
benim yazdık larıma bakGençerin keyfini beklemek yerine +2000 vermeye değer
?benim yazdık larıma bak
teamforce /xpg geçemezBirisinin anakart kötü
Ram kötü değil
Hocam bence bir tık ön yargılısınız ben gençerden aldım yaklaşık 2hafta içinde elimdeydiGençerin keyfini beklemek yerine +2000 vermeye değer
Kasa soğutması çok kötü araştır
ram kötü
ekran kartı soğutması msı geçemez
ssd değiştirilmeli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
araştırıp gelin benim attığım kasa modeli soğutması güzel msı marka vento kasa araştırın boş yazmayın lütfen
kanka gençer / gaming e ne göre daha az alım satım yapan bir siteHocam bence bir tık ön yargılısınız ben gençerden aldım yaklaşık 2hafta içinde elimdeydi