Neler Yeni

🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Fiyat uygun baya, fakat ücretsiz izliyorum ben. Arkadaş saolsun iptv yi verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat uygun baya, fakat ücretsiz izliyorum ben. Arkadaş saolsun iptv yi verdi
isteyene iptv yi veririm bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi iptv almak daha mantıklı, saçma sapan twitter yayınları bile bu beinconnect gibilerin yayınından daha ileride geliyor.
çoğu iptv nin kalitesi leş ya

DARLAYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren solak
bu gs nin macları b,tek exxen denmi izleniyor şsampiyonlar şigi

sekar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
720p yayın yapıyorlar küçük ekranlı telefonlarda bile piksel piksel görünüyor yayın. Korsana özendirmek değil amacım ama değmez. Geçen sene artık son oldu benim için bu sene almayacağım. Yıl olmuş 2023 böyle rezil bir yayına para vermeyin siz kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz bunu unutmayın.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet arslan
720p yayın yapıyorlar küçük ekranlı telefonlarda bile piksel piksel görünüyor yayın. Korsana özendirmek değil amacım ama değmez. Geçen sene artık son oldu benim için bu sene almayacağım. Yıl olmuş 2023 böyle rezil bir yayına para vermeyin siz kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz bunu unutmayın.
Hocam 130tl olan paket alınmaz mı televizyin icin de mi aynı pixel şikayetinden muzdaripsiniz yoksa sadece telefon mu

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Alınmaz bu arada yayın kalitesi leş bunların. Kaçakta bile daha iyi yayın kalitesi :d

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
kaçak kullanıyorum bunların yayın kalitesinden iyi derbiler de biraz sıkıntı oluyor ama

sekar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Hocam 130tl olan paket alınmaz mı televizyin icin de mi aynı pixel şikayetinden muzdaripsiniz yoksa sadece telefon mu
Televizyonda piksel değil çamur oluyor. Kesinlikle televizyonda izlenmez telefonda gene bir nebze izleniyor.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Smart tv var evde tanıdık dan ıp tv alıyorum tv ye kuruyorum senelik 200 dü en son bütün liglerin maçlarını şl ve avrupa ligi maçlarını izliyorum donma vs sorunda olmuyor ben yine ıp tv den devam.
hangi iptv

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Aras Şimşek
Arkadaşlar aylık 100 TL hiç bir şey ne korsan yayınla uğraşacaksınız Döner olmuş 100 TL zaten Smart özelliği de var Tod uygulamasını indir tv'ne gir üyelik bilgilerini izle maçını sadece dezavantajı 30-45 saniye geç geliyor geç gelmesini istemiyorsanız decoder'lı alın 159 TL aylık galiba oda avantajlı şuan ki piyasaya göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
ben 149 tl 5 büyükleri almıştım 2 hafta önce gelip kurulum yaptılar eve

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz
ben 149 TL 5 büyükleri almıştım 2 hafta önce gelip kurulum yaptılar eve
Çok iyi fiyat ya valla eski üye olduğumuz için 220 ödüyoruz. Taahhüt ocakta bitmese geçmeyi düşünürdüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
Çok iyi fiyat ya valla eski üye olduğumuz için 220 ödüyoruz. Taahhüt ocakta bitmese geçmeyi düşünürdüm.
tahhüt biteceği sıra iptal et o zaman ii fiyat düşerler bazende düşmüyorlar ben 2 yıl önce iptal ettim fiyat düşmediler iptal ettiler bu sene yeni müşteri kampanyasından faydalandım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom