merhabalar.tt kullanıcısıyım 35 mbsye 450 tl ödüyorum ve altyapıda yok bazı odalarda çekmiyor superonline a geçmeyi düşünüyorum 1000 mbsye önerileriniz neler sizce iyi mi? baya oyun ve aktif kullanıcağım interneti işimi görürmü
Zaten 1000 mbps varsa neden tt'de 35 mbps kullanırsın ki ? Altyapısı var superonline'ın demi ?merhabalar.tt kullanıcısıyım 35 mbsye 450 tl ödüyorum ve altyapıda yok bazı odalarda çekmiyor superonline a geçmeyi düşünüyorum 1000 mbsye önerileriniz neler sizce iyi mi? baya oyun ve aktif kullanıcağım interneti işimi görürmü
Valla turknet 1000 mbps olsa ona geçicektim bende ttkom'dan ama 100 mbps sadece.arada ping sorunları çıkıyordu bir de çok sansürlü olduğundan şikatçi insanlar başka altyapınız yoksa olabilir ama.
superonline altyapı sı var maalesef başka altyapı yokZaten 1000 mbps varsa neden tt'de 35 mbps kullanırsın ki ? Altyapısı var superonline'ın demi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla turknet 1000 mbps olsa ona geçicektim bende ttkom'dan ama 100 mbps sadece.
şuan kullandığım ttde pingde 10 u geçtiğine rastlamadım bu sayı artarmı yoksa sabit kalır gibisindenmiarada ping sorunları çıkıyordu bir de çok sansürlü olduğundan şikatçi insanlar başka altyapınız yoksa olabilir ama.
Fiber varsa geçilir. Bende kablonet 1000 vardı Superonline geçtim sürekli sorun yaşıyorum pek çözmüyorlar.superonline altyapı sı var maalesef başka altyapı yok
superonline mıFiber varsa geçilir. Bende kablonet 1000 vardı Superonline geçtim sürekli sorun yaşıyorum pek çözmüyorlar.
fiber var demiştiniz ? hocam superbox tamamen farklı bir şey onu boşverin. bence turknet geçin.superonline mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
adresimde tt de maks 66 mbps çıkıyor,kablonet 50 mbps dsl,türknet 66 mbps,superonline da dsl ve superbox var bu durumda mantıklı olan hangisidir
son olanlardan sonra güvencem baya sarsıldı ve dls iş yapmaz mıfiber var demiştiniz ? hocam superbox tamamen farklı bir şey onu boşverin. bence turknet geçin.
İnternet altyapı sorgulamadan en fazla alabileceğiniz hızı öğrenin.son olanlardan sonra güvencem baya sarsıldı ve dls iş yapmaz mı
nereden bakabilirimİnternet altyapı sorgulamadan en fazla alabileceğiniz hızı öğrenin.
Ya dostum superonline altyapı sorgula yaz.nereden bakabilirim