Neler Yeni

Superonline a geçilirmi

hamza25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamza
merhabalar.tt kullanıcısıyım 35 mbsye 450 tl ödüyorum ve altyapıda yok bazı odalarda çekmiyor superonline a geçmeyi düşünüyorum 1000 mbsye önerileriniz neler sizce iyi mi? baya oyun ve aktif kullanıcağım interneti işimi görürmü

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,920
İsim
Emre siyah
arada ping sorunları çıkıyordu bir de çok sansürlü olduğundan şikayetçi insanlar başka altyapınız yoksa olabilir ama.

Son düzenleme:

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ali
merhabalar.tt kullanıcısıyım 35 mbsye 450 tl ödüyorum ve altyapıda yok bazı odalarda çekmiyor superonline a geçmeyi düşünüyorum 1000 mbsye önerileriniz neler sizce iyi mi? baya oyun ve aktif kullanıcağım interneti işimi görürmü
Zaten 1000 mbps varsa neden tt'de 35 mbps kullanırsın ki ? Altyapısı var superonline'ın demi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada ping sorunları çıkıyordu bir de çok sansürlü olduğundan şikatçi insanlar başka altyapınız yoksa olabilir ama.
Valla turknet 1000 mbps olsa ona geçicektim bende ttkom'dan ama 100 mbps sadece.

hamza25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten 1000 mbps varsa neden tt'de 35 mbps kullanırsın ki ? Altyapısı var superonline'ın demi ?

Valla turknet 1000 mbps olsa ona geçicektim bende ttkom'dan ama 100 mbps sadece.
superonline altyapı sı var maalesef başka altyapı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Köse
Normal şartlarda türk net ve millenicom u şiddetle önerirdim ancak ülkede her şeyin fiyatı artıyor. Taahhütsüz internet baş belası oluyor. Bu sebeple içlerinde en iyisi superonline başka çaren yok.

hamza25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamza
arada ping sorunları çıkıyordu bir de çok sansürlü olduğundan şikatçi insanlar başka altyapınız yoksa olabilir ama.
şuan kullandığım ttde pingde 10 u geçtiğine rastlamadım bu sayı artarmı yoksa sabit kalır gibisindenmi

hamza25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
hamza
Fiber varsa geçilir. Bende kablonet 1000 vardı Superonline geçtim sürekli sorun yaşıyorum pek çözmüyorlar.
superonline mı

adresimde tt de maks 66 mbps çıkıyor,kablonet 50 mbps dsl,türknet 66 mbps,superonline da dsl ve superbox var bu durumda mantıklı olan hangisidir

Son düzenleme:

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ali
superonline mı

adresimde tt de maks 66 mbps çıkıyor,kablonet 50 mbps dsl,türknet 66 mbps,superonline da dsl ve superbox var bu durumda mantıklı olan hangisidir
fiber var demiştiniz ? hocam superbox tamamen farklı bir şey onu boşverin. bence turknet geçin.

Top Bottom