Superonline fiber internet

4 senedir Superonline kullanıcısıyım önermem.

Eğer yayın açacaksanız buna bakabilirsiniz. 10 Upload var.

Onun dışında attığınız kampanya güzel gibi. Eğer stabil 100Mbps istiyorsanız bu var.

Eğer İstanbul civarı bir ilde oturmuyorsanız Superonline fiber almanızı tavsiye etmem. Ping sorunları var. Ama TT'den daha iyi olabilir bilemeyiz.

Eğer yayın açacaksanız buna bakabilirsiniz. 10 Upload var.

Onun dışında attığınız kampanya güzel gibi. Eğer stabil 100Mbps istiyorsanız bu var.

Eğer İstanbul civarı bir ilde oturmuyorsanız Superonline fiber almanızı tavsiye etmem. Ping sorunları var. Ama TT'den daha iyi olabilir bilemeyiz.
Balıkesir’de oturuyorum

Ne gibi sorunlar oldu acaba
Vaat edilen değerleri alamadım sonra müşteri hizmetlerini aradım ve 3 hafta sonra bakıma geldiler, kablolarınız eski dediler elektrikçiye yönlendirdiler ve 50 lira faturamıza eklediler hiç bir şey yapmadıkları halde. 16 Mbps tarifeyi kullanıyorum sonucum:
1609103112159.png

Vaat edilen değerleri alamadım sonra müşteri hizmetlerini aradım ve 3 hafta sonra bakıma geldiler, kablolarınız eski dediler elektrikçiye yönlendirdiler ve 50 lira faturamıza eklediler hiç bir şey yapmadıkları halde. 16 Mbps tarifeyi kullanıyorum sonucum:
Alıntıyı görüntüle
İnternetten baktığım kadarıyla müşteri hizmetleri en çok beğenilen firma ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman pek sorun olmaz. Geçebilirsiniz.
Peki cayma bedelin ödüyorlar mı?

Alıntıyı görüntüle
Superonline Fiberden bahsediyoruz. F/O Kabloda elektrikçi durumu bulunmaz.

Peket gayet ideal duruyor gündüzleri 25 Mbit yeterli.Geceleri de download açarsınız 100 Mbit ile ne var ne yok indirsiniz artık sabaha kadar.

İnternetten baktığım kadarıyla müşteri hizmetleri en çok beğenilen firma ama

Peki cayma bedelin ödüyorlar mı?
İyi geçin bir şey demiyorum, yaşadıklarımı anlatıyorum. Millenicom Türknet bunlardan kat kat iyidir.

Superonline Fiberden bahsediyoruz. F/O Kabloda elektrikçi durumu bulunmaz.
Bize öyle dediler bilmediğimiz için, sonrada elektirikçi Türk Telekomu çağıracaksınız dedi işin içinden zor çıktık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,443
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri