Neler Yeni

SUPERONLİNE vdsl VS Türk Telekom vdsl, hangisi?

Mavzer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerim Soukbaş
beyler superonline kullanıyorum, 8 mpbs adsl. İnternetim feci yavaş arayıp 24 mpbs vdsl yaptırayım diyorum fakat herkes kin kusuyor türkcelle. 35k şikayeti var. bana kazık atma, destekliyor diyip 8 mpbs de kalma gibi sorunlar yaşarım bende diye korkuyorum. taahütü öde çık mı diyorsunuz sorun olmaz mı? (arkadaşlarım mahallemde Türk Telekom 24 vdsl sorunsuz kullanıyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak Sac
herşeyden önce bütün firmalar türk telekom altyapısı kullanıyor. eğer altyapı varsa istediğin hızı alabilirsin bende türk telekomda çok çile çektim o yüzden superonline geçtim bir sorunum yok sorun olunca da hızlı destek oluyorlar. birazda şans dostum.

Mavzer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerim Soukbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herşeyden önce bütün firmalar türk telekom altyapısı kullanıyor. eğer altyapı varsa istediğin hızı alabilirsin bende türk telekomda çok çile çektim o yüzden superonline geçtim bir sorunum yok sorun olunca da hızlı destek oluyorlar. birazda şans dostum.
kanka ailem pek taraftarı değil bu işin onların işini görüyor İnternetimiz. şimdi sorun olursa tepeme biner onlarda :d sen vdsl mi kullanıyorsun ve paketinde ki hıza erişebiliyor musun

En İyi Cevap
1
Alt yapın kaç hız destekliyor?

Mavzer9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kerim Soukbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_2021-01-25-16-44-05-909_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-25-16-44-05-909_com.android.chrome.jpg
    371.9 KB · Hit: 51
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kerim Tatoğlu
TürkNet bence sabit 85 lira fiyat altyapı desteklediği kadar hız bence Türk Telekom dolandırıcıdır

Logithx

80+ Bronze
Sen 24 mbps için anlaşma yaparsan sana 8 mbps veremez öyle bir durum oluşursa sözleşmen olsa dahi iptal ettirirsin bu şikayetler her firmada var ama en azından bir sorun olduğu zaman superonline muhattap buluyorsun ama Türknet iyi ama bir sorun yaşayana kadar ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun ulaşsanda yardımcı olan yok..

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
2 side değil Vodafone vdsl.

Ben kullanıyorum şahsen 50 mbps paketim var 85₺ aylık aldığım değerler aşağıda. 5. Yılımız bu bir sıkıntı yaşamadım hiç.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bütün cahiller konuya yazmış. *Bazı kişiler hariç.
Millenicom al geç. En sorunsuzu o. Ailen ikna olmazsa da telekom alırsın.

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
Dostum turkcell kunlanmadım türk telekom da kunlanmadım ama bildiğim kadarıyla turkcell biraz pahalı olur ve kaliteli olur turkcell den yana sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama tabi çıkabilir de bu her operötör için geçerlidir. Arkadaşın evi sana cidden yakınsa ve sorunsuz kullanıyorsa türk telekom u tercih edebilirsin. Netspeed de tercih edebilirsin hem tahattüt yok ama aktivasyon bedeli var beğenmezsen iptal edersin. Ben Netspeed kullanıyorum ilk başta bağlarken biraz sıkıntı oldu ama müşteri hizmeti güzel bir şekilde ilgilendi tavsiyem olur. 35 K şikayet var demişsin şikayet hep olur illaki bazı şeyler yolunda gitmeyebilir çok fazla kişi ile uğraşılıyor sonuçta farklı farklı kullanan insanlara konuşup bilgi edinmek daha doğru olur.

Top Bottom