Çözüldü✓ Suprim X Nasıl Takacağım

kankacım sana öneri yaptık yok istemiyorum farklı model falan sormuşsun daha yeni daha iyi bir performanslı ve daha iyi bir fiyatlı olan 3080 ti li sşstem önerdik karar senin
5 fps gibi bir fark var. Pc'yi çok yormayacağım. Ve 2gb ram'li bir pcde geçirdim oyun hayatımı arkadaşlarım discordda konuşurlardı ben kasar diye gitmezdim o oyunda chatten bana "ekran kartım pcnden pahalıdır ezik" yazmıştı biri kartı da 1050 ti'ydı o günden beri hep heves ederim güzel bir pcm olsun diye

5 fps gibi bir fark var. Pc'yi çok yormayacağım. Ve 2gb ram'li bir pcde geçirdim oyun hayatımı arkadaşlarım discordda konuşurlardı ben kasar diye gitmezdim o oyunda chatten bana "ekran kartım pcnden pahalıdır ezik" yazmıştı biri kartı da 1050 ti'ydı o günden beri hep heves ederim güzel bir pcm olsun diye
Ama daha ucuz daha ucuzzzzz

Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir MSI Suprim X modelli hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartını nasıl takılacağını öğrendim fakat 5-6 kilo olduklarını da öğrendim bunun için onların içinden yardım aparatları çıkıyormuş eğilmemesi için onları nasıl takacağım hakkında hiçbir fikrim yok, yardım eder misiniz?

Alacağım Hazır PC: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...tb-nvme-m2-ssd-rtx3080-ray-tracing-pc-p-36196

5-6 değilmiş 2kg falan. Belkide 3 bilmiyorum.
Kötü pc ama anlamıyorsun geçmiş olsun.

DOSTUM KESNİLİKLE 3080Tİ AL LÜTFEN BAK SENİN İÇİN BAĞIRIYORUM VE RAPOR YEMEYİ DİSLİKE YEMEYİ GÖZE ALIYORUM SEN DE TÜRKSÜN BEN DE, KARDEŞİZ VE SENİ DÜŞÜNÜYORUZ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,756
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri