lexerotk
80+ Bronze
Ara sıra bana da geliyor bu uyarılar. Doğruluğu kesin değil diye düşünmeye başladım.Arkadaşlar uzun zamandır Microsoft hesabıma böyle giriş yapılmaya çalışılıyor fakat bunun bi sonu gelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Her an hesabım gitcek diye korkuyorum. 2 Adımlı doğrulamam var fakat yined bu olay beni yeterince rahatsız etti.
Ek:
Alıntıyı görüntüle
şifreyi değiştirdim tahmin edilmesi çok zor ve 2 adımı doğrulamada var ama bu girişler ilkbahardan beri oluyore posta falan bi yerden sızmıştır hatta şifre ile birlikte de sızmış olabilir ancak görünüyor ki değişmişsiniz şifreyi değişmediyseniz de bi güncelleyin sıkıntı kalmaz
Hocam aman sende bi tane başarılı giriş var sağlama al hemen hesabı
Bruteforce yöntemiyle ele geçiriliyor outlooklar , şaşırabilirsiniz belki ama normal yani çok fazla kişinin başına geliyor outlook güvenli bir mail değil.Arkadaşlar uzun zamandır Microsoft hesabıma böyle giriş yapılmaya çalışılıyor fakat bunun bi sonu gelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Her an hesabım gitcek diye korkuyorum. 2 Adımlı doğrulamam var fakat yined bu olay beni yeterince rahatsız etti.
Ek:
Alıntıyı görüntüle
Hocam benim birçok hesabım bu e posta üzerinde. Authenticator dışında bunlarıda başka bir e postaya taşımalımıyım?Bruteforce yöntemiyle ele geçiriliyor outlooklar , şaşırabilirsiniz belki ama normal yani çok fazla kişinin başına geliyor outlook güvenli bir mail değil.
Şifre değiştirip authenticator koymanız yeterli olacaktır.
Hayır gerek yok dediğimi yapsanız yeterli. Şifreni önceki şifrene benzemeyen zor uzun bir şey yapHocam benim birçok hesabım bu e posta üzerinde. Authenticator dışında bunlarıda başka bir e postaya taşımalımıyım?
Şifre tahmin edilmesi baya zor her türlü karakter var içinde büyük, küçük, özel, sayı falan. ama daha zorunu bulsam iyi olcakHayır gerek yok dediğimi yapsanız yeterli. Şifreni önceki şifrene benzemeyen zor uzun bir şey yap
Bende bu işi yapıyorum , eskiden method ile doğrulama olan hesaplara bile girilebiliyordu fakat microsoft düzeltti onu, fakat çok fazla deneme yaparlarsa epostan kilitlenebilir. Açmak için genelde numara veya oluşturma bilgileri istiyorlar,bilgin olsun.Şifre tahmin edilmesi baya zor her türlü karakter var içinde büyük, küçük, özel, sayı falan. ama daha zorunu bulsam iyi olcak
valla kitlense daha iyi olur beBende bu işi yapıyorum , eskiden method ile doğrulama olan hesaplara bile girilebiliyordu fakat microsoft düzeltti onu, fakat çok fazla deneme yaparlarsa epostan kilitlenebilir. Açmak için genelde numara veya oluşturma bilgileri istiyorlar,bilgin olsun.