Neler Yeni

Switch 2'nin Özellikleri ve Yeni Oyunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Mert Gücer
Selamlar evet Switch 2 sızıntıları gerçek oldu ve baya oyunlar falan geldi Switch 2 özel. Mario Kart World, Donkey Kong Bananza, Zeldanin yeni oyunu, Kirby Air Ride 2 Aklıma gelen bunlar. Ve C butonu discord tarzı bişey çıkarmışlar Sesli arama Ekran Paylaşımı Ve Kamera (Parayla alınıyor kamera ve Switch Online Üyelik istiyor) Yeni Mario Kart Oyunu 79.99$ Evet pahalı büyük ihtimal yeni oyunlar 80$ Falan Olcak Gibi duruyor.... Donanım Konusuna Geliceksek 120Hertz Ve 7.9 İnç ekran yer alıyor 4K 60FPS özelliği falan var, Haziran'da Satışlar Başlıyor Büyük İhtimal Fiyati 28.000TL Olabilir tahminimce? vergi olayı olucagi için.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfun Acar
Hocam aşırı mantıksız fiyattan geliyor o paralara ps5 alıp üstüne kütüphane dizilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Mert Gücer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aşırı mantıksız fiyattan geliyor o paralara ps5 alıp üstüne kütüphane dizilir
Haklısın. Bende anlamıyorum açık dünya yarış oyunu dediğin 30-40 dolar olması lazım. Nintendo zaten baya para kazanıyor özellik açısından falan iyi ama pahalı oyun olayı çok sinir bozucu.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfun Acar
Haklısın. Bende anlamıyorum açık dünya yarış oyunu dediğin 30-40 dolar olması lazım. Nintendo zaten baya para kazanıyor özellik açısından falan iyi ama pahalı oyun olayı çok sinir bozucu.
Hocam oyun fiyatları iyi olsa bu oyunları alan belli sabit bir kitle var zaten her türlü satar ama bu fiyatlarda aşırı abartı olmuş sabit kitle bile isyan etti bu sefer.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,410
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam oyun fiyatları iyi olsa bu oyunları alan belli sabit bir kitle var zaten her türlü satar ama bu fiyatlarda aşırı abartı olmuş sabit kitle bile isyan etti bu sefer.
hepsi gta6'nın 100 dolar olmasına bize alıştırmak için yapılan oyunlar , bu sayede rockstar çok tepki görmeyecek ve karına kar katacak böylelikle devler daha da zenginleşçek indie oyun yapımcılarını yok edip pazarı domine edecekler 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut Mert Gücer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özel Oyunlar iyi grafik açısından hatta Nintendo Treehouse Adlı Canlı Yayında fiyatları düşürün diye Chatte Spam Atıyorlardı.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu cihaz Switch 2 değil de Switch'in yükseltilmiş hali. Nintendo zoraki çıkarmak zorunda kalmış gibi. Ben şu joyconların fare niyetine kullanılacağını hiç zannetmiyorum. Hatta sırf bunları kullanmak zorunda bırakacakları bir oyun sekansı ciddi sıkıntılara sebep olabilir.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfun Acar
Bu cihaz Switch 2 değil de Switch'in yükseltilmiş hali. Nintendo zoraki çıkarmak zorunda kalmış gibi. Ben şu joyconların fare niyetine kullanılacağını hiç zannetmiyorum. Hatta sırf bunları kullanmak zorunda bırakacakları bir oyun sekansı ciddi sıkıntılara sebep olabilir.
Bomboş bir cihaz Hocam gerek oyunları gerek kendisi switch v3 olmuş bu gelmesi gereken dev gelişmeler gelmemiş

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bomboş bir cihaz Hocam gerek oyunları gerek kendisi switch v3 olmuş bu gelmesi gereken dev gelişmeler gelmemiş

Hocam zaten üç tane oyunu var. Mario, Zelda, Pokemon. Bu üç oyun için 450 euro vermek pek makul değil. Kaldı ki Nintendo cihazları hiçbir zaman gücüyle ön plana çıkmadı. Çağın gerisinde ürünler çıkartmalarının nedeni, kullanıcı profillerine çok güvenmelerinden kaynaklanıyor.

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfun Acar
Hocam zaten üç tane oyunu var. Mario, Zelda, Pokemon. Bu üç oyun için 450 euro vermek pek makul değil. Kaldı ki Nintendo cihazları hiçbir zaman gücüyle ön plana çıkmadı. Çağın gerisinde ürünler çıkartmalarının nedeni, kullanıcı profillerine çok güvenmelerinden kaynaklanıyor.
Cok doğru nintendo kendini bitirdi iyice

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Ali
Nintendo bitirdi kendini. Normalde yurtdışından Switch 2 almayı planlıyordum ama galiba 500 dolarla ekran kartı alacağım. 500 dolara doğru dürüst bir şey varsa tabii

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
Evet Nintendo iyice kendisini bitirdi. Kendi oyunları 80 dolara çıkaracak olması ayrı bir saçmalık. Ben Nintendo'yu pek sevmiyorum ama seven kitlesine yine de saygı duyuyorum. Zaten Nintendo'yu mario, pokemon, zelda bu üç oyun Nintendo'nun en popüler ve en önemli oyunlarıdır. Her ne kadar Microsoft'u Xbox konusunda eleştirsem de adamlar gamepass birinci parti oyunları getiriyorlar. Mesela doom the dark Ages, fable gibi oyunlar gamepass ultimate üyelerine ilk günden bedava. Ve Xbox ben çok eleştiriyorum. Fakat hizmet konusunda Nintendo'dan çok daha iyidir. Fakat Microsoft starfield, halo infinite gibi kalitesiz oyun çıkarttığı ve Microsoft bence Sony kalitesinde oyun çıkartamaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,960
Üyeler
171,483
Son üye
Emirhan_198383
Top Bottom