bütçe nedir hocamarkadaşlar switcleri değişebilen yani takılıp çıkarilabilen klavye önerir misiniz hazır kasımda indirim varken tercihim red switch ama uygun fiyata blu switch de olur fps oyuncusuyum
elimde daha önceden blic klavye vardı red switch fiyatı ucuz lehimlemişler switcleri d tuşu bozulmuştu switch satın aldım değiştireyim dedim lehimli olunca uğraşmak istemedim öyle duruyor kenarda o yüzden switch değişebilen olursa daha iyi olur bütçe 1500-1600bütçe nedir hocam
rk61 bakın hocambütçe 1500-1600
Post automatically merged:
elimde daha önceden blic klavye vardı red switch fiyatı ucuz lehimlemişler switcleri d tuşu bozulmuştu switch satın aldım değiştireyim dedim lehimli olunca uğraşmak istemedim öyle duruyor kenarda o yüzden switch değişebilen olursa daha iyi olur bütçe 1500-1600
hayır 1200tlden başlıyor fiyatlarırk61 dediğin royal kludge ise piyasada 3k-4k gösteriyor fiyatları
Nerden bakıcazki.hot swapable gibi bir şey yazıyor üstünde switchleri değiştirebildiğini belirten
satın alacağın yerde ürün öelliği olarak belirtmesi lazım
Peki renkli switch nereden bulabilirim
nasıl yani switch almak için banggoda falan bakınPeki renkli switch nereden bulabilirim