Yardım Switch Puller Önerisi? (Switch Sökme Aparatı)

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Mekanik klavyeye ve switchlere zarar vermeden sökebileceğim bir ürün önerebilir misiniz?
Screenshot_20250629_201947_Samsung Internet(1).webp

Görseldekini satın almıştım ama switchler aşırı zor çıkıyor. Çıkan switchlere hep hasar veriyor üstteki plastiğini yamultuyor.
Biraz daha zorlarsam kıracak.

Mekanik klavyeye ve switchlere zarar vermeden sökebileceğim bir ürün önerebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Görseldekini satın almıştım ama switchler aşırı zor çıkıyor. Çıkan switchlere hep hasar veriyor üstteki plastiğini yamultuyor.
Biraz daha zorlarsam kıracak.
Zor çıkması vs klavye ile ilgili sökücü ile ilgili değil. Eğer anlıyorsan klavyeyi sök pcb altından bastırarak çıkar switchleri. Anlamıyorsan mecbur zor çıkıyorsa zarar vere vere çıkaracaksın bazı klavyeler öyle.

Zor çıkması vs klavye ile ilgili sökücü ile ilgili değil. Eğer anlıyorsan klavyeyi sök pcb altından bastırarak çıkar switchleri. Anlamıyorsan mecbur zor çıkıyorsa zarar vere vere çıkaracaksın bazı klavyeler öyle.
Aparatın uçları bence biraz kalın. O yüzden öyle olduğunu düşünüyorum.
E-Yooso z94 kullanıyorum. Buna benzer bi klavyenin nasıl açıldığına dair bi video vs vsr mıdır?

E-Yooso z94 kullanıyorum. Buna benzer bi klavyenin nasıl açıldığına dair bi video vs vsr mıdır?
Hocam bende redragon k617 fizz varken de zor çıkıyordu switchler. Klavye ile alakalıdır.

E-yooso,redragon vb klavyelerin ürünleri ne yazık ki böyle. Switch sökücü ile ilgisi yok onlar çok sert şekilde çıkartılıyor ancak.

O sökücünün aynısı bende vardı aşırı zor sökülüyordu e-yooso marka klavyelerimden switchler haltta bende de yamulmuştu hatta kırılmıştı. Denk gelme mi bilemiyorum.
valla hocam e-yooso dan mı yoksa modelden mi bilmiyorum ama bendeki z11 in switchleri de öyle sökmeye çalıştım kırıldı çıkkmıyor

Geri