T-rex miner dan AMD yi de destekleyen miner a geçsem mhs düşer mi

Reaksiyon skoru
4,600
Merhaba arkadaşlar nvidia kartlar ile kazım yapıyorum t-rex miner ile amd ekran kartı almayı düşünüyorum aceba amd ekran kartı destekleyen başka bir miner a geçsem nvidia kartlarımda 1-2mhs lik düşüşler olur mu

NBMiner/Phoenixminer gibi ortak Miner ' ları kullanabilirsin. Ethash için Phoenix. Kawpow/ethash/chuckwa için NBMiner.

Sadece 1 markayı kullanan miner' larda var. TeamredMiner AMD t-rex/gminer Nvidia gibi.

NBMiner/Phoenixminer gibi ortak Miner ' ları kullanabilirsin. Ethash için Phoenix. Kawpow/ethash/chuckwa için NBMiner.
Ortak miner kullanıp bir ara sadece nvidia destekleyen miner a geçtiğimde mhs ım yükselmişti ve şuanda da öyle şimdi hem nvidia hem amd destekleyene geçtiğimde mhs ım düşer mi kararsız kaldım çünkü zamanında 1-2mhs kazım hızında değişme olmuştu

hocam amd kartlardan hangilerini almak istiyorsunuz, windowsta mı kazım yapıyorsunuz hive OS'ta mı?

genelde rigler için önerilen tüm kartların aynı model olması, aynı model olamıyorsa ya amd ya nvidia olması yönünde hocam. karışık rigi öneren kimseyi görmedim. ortak madencilik programında mh düşmesi yaşayabilirsiniz. riginiz nvidia kartlardan oluşuyorsa rx serisi kart eklemek yerine nvidia alıp eklemek daha mantıklı olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windowsta trex miner için özel bir ayar var, --devices 0,2,3 yazdığınızda bu 3 kartı ayrı, --devices 1,4 yazdığınızda bu 2 kartı ayrı madencilik yapabiliyorsunuz. nvidia için bunu kullanıp amd kartlar için diğer madencilik programında buna benzer bir kod kullanabilirseniz o da olur. tek bilgisayarda 2 farklı madencilik mümkün.

genelde rigler için önerilen tüm kartların aynı model olması, aynı model olamıyorsa ya amd ya nvidia olması yönünde hocam. karışık rigi öneren kimseyi görmedim. ortak madencilik programında mh düşmesi yaşayabilirsiniz. riginiz nvidia kartlardan oluşuyorsa rx serisi kart eklemek yerine nvidia alıp eklemek daha mantıklı olabilir
Evet haklısınız hocam bende nvidia eklemek istiyorum fakat nvidia kartlarda LHR olayı çıktı artık LHR siz kart bulmak zor ve çok pahalılar

Bu şekilde 5 kart ergo coin, 1 kart ravencoin kazabiliyorum, şu an hepsini ergoya çevirdim ancak 1 saat öncesinde 2 farklı madencilik vardı. bunu yapabilirseniz mh düşmesinden kurtulabilirsiniz belki

Ekler

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    404.6 KB · Hit: 90
Bu şekilde 5 kart ergo coin, 1 kart ravencoin kazabiliyorum, şu an hepsini ergoya çevirdim ancak 1 saat öncesinde 2 farklı madencilik vardı. bunu yapabilirseniz mh düşmesinden kurtulabilirsiniz belki
Güzelmiş hocam anlıyorsunuz bu işten
Daha çok hiveos kullanma taraftarıyım
Maalesef elektirikler gittinde felan sistemi çalıştıramam, yoğun bir şekilde çalışıyorum

LHR kartlar candır hocam, kimse kıymetini bilmiyor ancak 3 4 aya onlar da değerlenecek, ergo coin madenciliği ravencoin madenciliği conflux madenciliği cart madenciliği curt madenciliği, hepsi devam ediyor. Eth bitse bile bunlar devam edecek. LHR kartlar bu madenciliklerde %20 filan kısıtlı, eth de %55 kısıtlı.

Güzelmiş hocam anlıyorsunuz bu işten
Daha çok hiveos kullanma taraftarıyım
Maalesef elektirikler gittinde felan sistemi çalıştıramam, yoğun bir şekilde çalışıyorum
hocam eğer rx serisi rig kuracak kadar paranız varsa en az 2 karttan oluşan rx serisi rig kurabilirsiniz ya da uygun fiyatlı nvidia kart alıp riginize eklersiniz o zaman, yani bana mantıklı gelen o. rigi karıştırmak mantıklı gelmiyor, mh sorunları filan çıkabilir ama takdir sizin tabi

LHR kartlar candır hocam, kimse kıymetini bilmiyor ancak 3 4 aya onlar da değerlenecek, ergo coin madenciliği ravencoin madenciliği conflux madenciliği cart madenciliği curt madenciliği, hepsi devam ediyor. Eth bitse bile bunlar devam edecek. LHR kartlar bu madenciliklerde %20 filan kısıtlı, eth de %55 kısıtlı.

hocam eğer rx serisi rig kuracak kadar paranız varsa en az 2 karttan oluşan rx serisi rig kurabilirsiniz ya da uygun fiyatlı nvidia kart alıp riginize eklersiniz o zaman, yani bana mantıklı gelen o. rigi karıştırmak mantıklı gelmiyor, mh sorunları filan çıkabilir ama takdir sizin tabi
LHR kart sadece oyunda cazip gibi geliyor bana fiyatlarından dolayı onun harici riske girmek istemiyorum, tabi dediğiniz gibi birçok coin var şuanda kazılan demek ki bu coinlere göre kısıtlamalar değişiyormuş bilmiyordum. Evet ben de karıştırmayı istemiyorum sanırım rtx 2060 da alabilirim güzel bir fiyata denk getire bilirsem

normal asus tuf 3060 ti ergo coinde 160 mh verirken LHR asus tuf 3060 ti 135 mh veriyor hocam ancak fiyatına göre çok mantıklı. LHR asus tuf 3060 ti ekran kartını 8 binden aldım, LHR olmayanları 11-12 bin TL den satılıyor. Rtx 2060 ve gtx 1660 ti, gtx 1660 super ekran kartları da hem watt konusunda hem mh konusunda çok güzeller, 70 watt ile 31-32 mh alabilirsiniz

normal asus tuf 3060 ti ergo coinde 160 mh verirken LHR asus tuf 3060 ti 135 mh veriyor hocam ancak fiyatına göre çok mantıklı. LHR asus tuf 3060 ti ekran kartını 8 binden aldım, LHR olmayanları 11-12 bin TL den satılıyor. Rtx 2060 ve gtx 1660 ti, gtx 1660 super ekran kartları da hem watt konusunda hem mh konusunda çok güzeller, 70 watt ile 31-32 mh alabilirsiniz
Teşekkür ederim hocam sağladığınız bilgiler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri