T10X V2 aldık g.o. mu h.o mu?

İlk zamanlar aşırı sıkıntılıydı hocam. Ekran kararıyordu, navigasyon sürekli donuyordu. Baya geliştirdiler yazılımı. Zaten bence arabanın en büyük kusuru yazılımdı oda gelişmeyecek bir şey değil. 58 bin km yol yapmış birisi olarak T10F bekliyoruz kesinlikle parasının hakkını veriyor.
aynen oyle hocam zaten yeni çıkış yaptılar daha kac senelik ki, zamanla hatalar düzeltiliyor. az yakıyor cok kacıyor bu butceyle elektrikli araba olarak en mantıklısı bence biraz daha bütce artarsa oralarda teslalar konusulabilir. çin markası arabalarla karsılastırmak cok mantıklı gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ho hcm ben olsam tesla alırdım ama toggda harika bi araç
hocam bu paralara zaten tesla gelmiyor ki, dual motor long range almadıktan sonra cliodan farkı kalmıyor arabanın

Almışssanız hayırlı olsun hocam ne diyelim, bilmediğim için soruyorum v2'nin farkı nedir?

Almışssanız hayırlı olsun hocam ne diyelim, bilmediğim için soruyorum v2'nin farkı nedir?
Hocam v2 de 18 inç jant, krom çıta detayları, 360 kamera, birkaç sensör, ses sistemi opsiyon olarak v2 de geliyor, sis farı, hız sabitleyici aklıma gelenler. Birazda ağırlık farkı var tabii.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Hayırlı olsun. Aynı paraya çinli öneren arkadaşlar çinli alabilir. Sonra yolda kaynak hatalarından dingili kopabilir. Evet dolu bir araç ama arabayı sırf donanım için almak mantıksız. Birde şu dolu araba kafasından çıkmak lazım artık sırf özelliği fazla diye araba alınır mı? Bence donanım bu kadar önemli olmamalı.

hocalarım sa,
şu kampanya ıvır zıvırıyla t10x v2 uzun menzil aldık hata mı ettik.
1.930.000 TL Paket fln dahil.
Hayırlı Olsun ön yargılara rağmen dolu dolu bir araç olduğunu düşünüyorum .

Başıma bir şey gelmeyecekse ben iç ve dışı tasarımını bayağı beğeniyorum. Fiyat iyi de çok fazla olumsuz yorum var.
önceden bazı kronik sorunları varmış düzeltmişler diye biliyorum ilk sürümünü alanlarda olabilir bu tip sorunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,413
Üyeler
183,424
Son üye
sagnar
Geri