Taahhütler hakkında

Kurapikki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Merhaba arkadaşlar şuanda kullanıyor olduğum ttnet interneti adsl fakat bizim sokağa Fiber alt yapısı geldi o alt yapıdan bir internet paketi almak istiyorum ancak şuanki adsl internetimin taahhüdü devam ediyor.
Acaba paket değiştirirsem o taahhüd bozma bedeli tarafıma yansıtılırmı?(aynı firmadan başka bir pakete geçince?

Merhaba arkadaşlar şuanda kullanıyor olduğum ttnet interneti adsl fakat bizim sokağa Fiber alt yapısı geldi o alt yapıdan bir internet paketi almak istiyorum ancak şuanki adsl internetimin taahhüdü devam ediyor.
Acaba paket değiştirirsem o taahhüd bozma bedeli tarafıma yansıtılırmı?(aynı firmadan başka bir pakete geçince?
En doğru bilgiyi Turk Telekom müşteri hizmetlwri verir arayıp konuşabilirsiniz.

arayıp konuştum ancak temsilcinin kendisine faydası yok kendi kendine bir şeyler geveledi ama hiç yardımcı olamadı

aynı iss de paket yükseltmede herhangi bir ücret ödemiyorsun diye biliyorum.

Geri