Bir taahhütsüz firma ile iletişime geçtim adamlar bana istediğinizde ücretsiz iptal edebilirsiniz ama geçiş yapmak istiyorsanız 3 ay beklemek zorundasınız dediler bu doğrumu yoksa geçiş yaptırmamak için kandırıyorlar mı?
şimdi bir kaç firma ile daha görüştüm hepsi geçiş yapacaksanız 3 ay beklemek zorundasınız ama hemen iptal edebiliyorsunuz dediler.Hangi firmaymüş bu taahhütsüz geçişte bekleme olması ne alaka
isim söylemeyim ama 2 tanesi taahütsüz firma denince akla gelen firmalardanHangi firmaymüş bu taahhütsüz geçişte bekleme olması ne alaka
Doğru hocam türk Telekom altyapısı kullanan bir internet servis sağlayıcısına geçtiysen churn ile geçiş yapmak için 3 ay beklemen lazım.şimdi bir kaç firma ile daha görüştüm hepsi geçiş yapacaksanız 3 ay beklemek zorundasınız ama hemen iptal edebiliyorsunuz dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
isim söylemeyim ama 2 tanesi taahütsüz firma denince akla gelen firmalardan
cevap için teşekkürlerDoğru hocam türk Telekom altyapısı kullanan bir internet servis sağlayıcısına geçtiysen churn ile geçiş yapmak için 3 ay beklemen lazım.
İlk defa duyuyorum öğrendiğim iyi oldu eywDoğru hocam türk Telekom altyapısı kullanan bir internet servis sağlayıcısına geçtiysen churn ile geçiş yapmak için 3 ay beklemen lazım.