Neler Yeni

Taahhütsüz internet önerisi

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer
Arkadaşlar internetim çok sorunlu olduğu için değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı taahütsüz bir internet arıyorum. Tepebaşı, Eskişehir'de oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Emre siyah
İnternet sorunlarınızı iss değiştirerek halledemezsiniz özellikle de sıkıntı atlyapı vs ise.

ARDELENO

80+ Bronze
turknet kesinlikle hocam. ucuz firmalara geçmeni hiç tavsiye etmem. comnet kapandıktan sonra geçtim en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. comnette her gün baplantı kopması oluyordu. resmen işgence çekiyormuşum. eğer davet koduna ihtiyacın olursa özel mesaj atabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet sorunlarınızı iss değiştirerek halledemezsiniz özellikle de sıkıntı atlyapı vs ise.
vallahi hocam comnetten turknete geçtim. her gün yaşadığım anlık bağlantı kopmaları bitti. son bir haftada olan comnet sorunlarından bahsetmiyorum. 2 yıldan fazla kullandım comneti. her yönü ile mükemmel hizmet veriyorlar. en azından müşteri temsilcisi işi bilen insanlardan oluşuyor. teknik bilgiye sahipler. planlı bir kesinti olucaksa sms atıp bilgilendirme yapıyorlar.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,906
İsim
Orkun
Arkadaşlar internetim çok sorunlu olduğu için değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı taahütsüz bir internet arıyorum. Tepebaşı, Eskişehir'de oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ne gibi bir sorun yaşıyorsun?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Emre siyah
turknet kesinlikle hocam. ucuz firmalara geçmeni hiç tavsiye etmem. comnet kapandıktan sonra geçtim en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. comnette her gün baplantı kopması oluyordu. resmen işgence çekiyormuşum. eğer davet koduna ihtiyacın olursa özel mesaj atabilirsin

vallahi hocam comnetten turknete geçtim. her gün yaşadığım anlık bağlantı kopmaları bitti. son bir haftada olan comnet sorunlarından bahsetmiyorum. 2 yıldan fazla kullandım comneti. her yönü ile mükemmel hizmet veriyorlar. en azından müşteri temsilcisi işi bilen insanlardan oluşuyor. teknik bilgiye sahipler. planlı bir kesinti olucaksa sms atıp bilgilendirme yapıyorlar.
ben de comnetten geçtim Turknete pingleri çok daha iyiydi mesela comnetin,son olaylardan önce de bir sıkıntı yaşamadım.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi bir sorun yaşıyorsun?
Hocam internet sürekli kopuyor üstüne bazen hiç olmuyor. Arıyoruz bölgede çalışma oluyor diyorlar, baz istasyonunda sorun çıktı diyorlar. Zaten 12mbps internete 260TL ödüyoruz.

Turknet anlık 500TL fiyat çekiyor ve VDSL max 65mbps diyor. Speednet daha uygun geldi peşin ödemede sabit fiyat ve 100mbps fiber 300TL gözüküyor detayını bilmiyorum ama.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Emre siyah
Bende işe yaradı.
iss kaynaklı ise çözülebilir.
Hocam internet sürekli kopuyor üstüne bazen hiç olmuyor. Arıyoruz bölgede çalışma oluyor diyorlar, baz istasyonunda sorun çıktı diyorlar. Zaten 12mbps internete 260TL ödüyoruz.
altyapınız nedir? ayrıca türktelekomdan mı hizmet alıyorsunuz?
Şurdan sorgulayın .

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer
iss kaynaklı ise çözülebilir.

altyapınız nedir? ayrıca türktelekomdan mı hizmet alıyorsunuz?
Şurdan sorgulayın .
1735658825479.png

Şuanda fenixnet kullanıyoruz fakat fiber internet.

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sezer TAŞBAŞI
bir kez millenicom hatası yaptım sonra turknete geçtim hiç sorun yaşamadım desem yeridir. yaşadıklarım da benim bilgisizliğimden kaynaklı. turknet adamdır

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer
Gigaspeed ile Speednet arasında kaldım. Turknet'in fiyatı gözüme yüksek göründü.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,906
İsim
Orkun

Turknet anlık 500TL fiyat çekiyor ve VDSL max 65mbps diyor. Speednet daha uygun geldi peşin ödemede sabit fiyat ve 100mbps fiber 300TL gözüküyor detayını bilmiyorum ama.
Anladım Gıbırnet öneririm. 2-3 Yıldır 2 farklı adreste kullanıyorum hiç kopma vs. bir sorun yaşamadım. Bakım vs. gibi durumlarda gece 4 den sonra yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,337
Üyeler
164,296
Son üye
Roxalan
Top Bottom