Yardım Tab s11 mi tab s10+ mı

Mimar değilsen, mühendis değilsen tablette laptop işlemcisi ne kadar ırgalar ki seni? Not tutmak, film/dizi izlemek için 60Hz + LCD ekran daha iyi bir fikir değildir bence. Tab S9 FE+ var ablama almıştım. O da oldukça büyük bir tablet. 90Hz ekranına bakarken gözüme batıyor. Ama kullanımında ben bir işlevsizlik göremedim. İlla ki Apple'ın yazılım kısmında çok daha iyi olduğu yerler vardır ama Apple taraftarı değilsen ya da daha önce kullanmadıysan bilmediğin özellikler gözünde büyümüyor. Ben sırf o ekran için bile almazdım mesela tercihler farklı olabiliyor.
good lock ve one ui 7-8 ile yazılımda daha kötü olduğuna kimse inandıramaz beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mimar değilsen, mühendis değilsen tablette laptop işlemcisi ne kadar ırgalar ki seni? Not tutmak, film/dizi izlemek için 60Hz + LCD ekran daha iyi bir fikir değildir bence. Tab S9 FE+ var ablama almıştım. O da oldukça büyük bir tablet. 90Hz ekranına bakarken gözüme batıyor. Ama kullanımında ben bir işlevsizlik göremedim. İlla ki Apple'ın yazılım kısmında çok daha iyi olduğu yerler vardır ama Apple taraftarı değilsen ya da daha önce kullanmadıysan bilmediğin özellikler gözünde büyümüyor. Ben sırf o ekran için bile almazdım mesela tercihler farklı olabiliyor.
zaten m4 işlemciyle s11i karşılaştırmak imkansız birisi 55k birisi 31k
m3 ile karşılaştırıyorum ben

ekran olarak 60 hz ile 6 yıl yapamam en onu kesin olarak biliyorum

ipad pro da 45k 128 gb o da 256 gb olanı 50k
ipad pro hakkinda tek bilgin yok maalesef. pro serisi 120hz dir. iyi forumlar

ya size 60hz ekran diye kim diyor , siz nereden bakiyorsunuz arkadaslar. bakin ipad pro serisi 120hz. bu cihaz ciktigindan beri degismedi bu durum.

Son düzenleme:

ya size 60hz ekran diye kim diyor , siz nereden bakiyorsunuz arkadaslar. bakin ipad pro serisi 120hz. bu cihaz ciktigindan beri degismedi bu durum.
pro 120 hz biliyorum zaten ama bütçemin içinden geçiyor pro alamam

biz air m3 vs s11den bahsediyoruz pro s11 gibi özellikleri olduğu için dahil oldu konuşmaya pro alamam asla

31k bütçeyle ipad pro m4 aldıracaksın tek bilgin yok diyosun

1757502924865.webp

s11 düz model almaya karar verdim yeni spen kurşun kalem hissiyatı veriyor çok beğendim

s11 ultra tek elde kullanmanın hiçbir imkanı yok fiyatı da çok pahalı gereksiz o

M2 diyorsun M4 diyorsun iPad Pro demiyorsun ki iPad Pro desen 60Hz demem zaten :kekw:

ipadlara da baktım ama 13 inç olduğu halde hem en hem boy samsungda çok daha büyük hissettirdi nedense

genel olarak tıp fakultesinde not almak için kullanacağım
güncelleme desteği olarak s11 daha güzel gibi geliyor ve bana taşınabilirlik daha önemli o yüzden 11 inç 12.4e göre daha cazip geldi
ama s11 düz modelde anti reflection yokmuş ekranında, ekran parlaklığını bayağı artırmışlar
sizce hangisi almaya değer 1 hafta sonra almayı planlıyorum
şu anki fiyatlar s10+ 29900 tl s11 31000
Düz not tutmak için Samsung tabletler kâfi ama daha ötesinde planlarınız varsa animasyon çizim veyahut işlem gücü gerektiren bir şey bu durumda çöp kategorisinde. Güncelleme desteği için S11 öneririm ancak eğer tam defter hissiyatı istiyorsanız 12.4 inç tercih edilebilir S9+ kullanıcısıyım aktif olarak, S9 ile kıyasladığımda not tutması daha keyifliydi. Taşınabilirlik olarak çok az bir fark var bence bu bir kriter değildir eklenecek birkaç gram kimseye zarar vermez şahsi görüşüm. Sadece not tutma konusunda Huawei'lerde önerilebilir fiyatlarına göre işlemci ihtiyacınız çok olmayacağından dolayı.

Hocam bu tamamen ekran boyutu ihtiyacına göre değişir büyük ekran istiyorsan s10+ al geç
İşlemci farkı çok bişi farkettirmez

11 inç bile gayet büyük bence tek elde kullanım için daha iyi hem

Hocam bu tamamen ekran boyutu ihtiyacına göre değişir büyük ekran istiyorsan s10+ al geç
İşlemci farkı çok bişi farkettirmez
işlemci değil de güncelleme ve spen önemli geldi

kurşun kalem hissiyatı bluetoothtan vazgeçirdi beni :d

11 inç bile gayet büyük bence tek elde kullanım için daha iyi hem

işlemci değil de güncelleme ve spen önemli geldi

kurşun kalem hissiyatı bluetoothtan vazgeçirdi beni :d
11 inç size yeterliyse alın geçin çok düşünmeyin

pro 120 hz biliyorum zaten ama bütçemin içinden geçiyor pro alamam

biz air m3 vs s11den bahsediyoruz pro s11 gibi özellikleri olduğu için dahil oldu konuşmaya pro alamam asla
Air almayın zaten.
M2 diyorsun M4 diyorsun iPad Pro demiyorsun ki iPad Pro desen 60Hz demem zaten :kekw:
Ipad pro dedim ama siz bilirsiniz.

genel olarak tıp fakultesinde not almak için kullanacağım
güncelleme desteği olarak s11 daha güzel gibi geliyor ve bana taşınabilirlik daha önemli o yüzden 11 inç 12.4e göre daha cazip geldi
ama s11 düz modelde anti reflection yokmuş ekranında, ekran parlaklığını bayağı artırmışlar
sizce hangisi almaya değer 1 hafta sonra almayı planlıyorum
şu anki fiyatlar s10+ 29900 tl s11 31000
Hocam s 10 plus tan yana olabilir tercihiniz bence ben kullanıyorum çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri