ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 352
- Konu Sahibi Konu Sahibi
good lock ve one ui 7-8 ile yazılımda daha kötü olduğuna kimse inandıramaz beniMimar değilsen, mühendis değilsen tablette laptop işlemcisi ne kadar ırgalar ki seni? Not tutmak, film/dizi izlemek için 60Hz + LCD ekran daha iyi bir fikir değildir bence. Tab S9 FE+ var ablama almıştım. O da oldukça büyük bir tablet. 90Hz ekranına bakarken gözüme batıyor. Ama kullanımında ben bir işlevsizlik göremedim. İlla ki Apple'ın yazılım kısmında çok daha iyi olduğu yerler vardır ama Apple taraftarı değilsen ya da daha önce kullanmadıysan bilmediğin özellikler gözünde büyümüyor. Ben sırf o ekran için bile almazdım mesela tercihler farklı olabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten m4 işlemciyle s11i karşılaştırmak imkansız birisi 55k birisi 31kMimar değilsen, mühendis değilsen tablette laptop işlemcisi ne kadar ırgalar ki seni? Not tutmak, film/dizi izlemek için 60Hz + LCD ekran daha iyi bir fikir değildir bence. Tab S9 FE+ var ablama almıştım. O da oldukça büyük bir tablet. 90Hz ekranına bakarken gözüme batıyor. Ama kullanımında ben bir işlevsizlik göremedim. İlla ki Apple'ın yazılım kısmında çok daha iyi olduğu yerler vardır ama Apple taraftarı değilsen ya da daha önce kullanmadıysan bilmediğin özellikler gözünde büyümüyor. Ben sırf o ekran için bile almazdım mesela tercihler farklı olabiliyor.
m3 ile karşılaştırıyorum ben