Tab S8 ultra pubg 120 fps veriyor mu?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar yakın zamanda bir tablet almayı düşünüyorum Galaxy tab S8 ultra gözüme çok cazip geldi ve ekran büyüklüğü benim için önemli S9 veya S9 plus almak istemiyorum S9 ultra ve s10 ultra hemen hemen aynı fiyattalar şuan ondan S8 ultra tercihim oldu ama pubg de 120 fps seçeneği var mı hiçbir yerde bulamadım kullanan arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim

Şimdi 14.6 inç bir tablette zaten pubg oynanması çok zor önce onla başlıyım ikincisi de tab s8 ultra stokları zaten yok 2. el de alıcaksanız 9 ultra falan bakın

Şimdi 14.6 inç bir tablette zaten pubg oynanması çok zor önce onla başlıyım ikincisi de tab s8 ultra stokları zaten yok 2. el de alıcaksanız 9 ultra falan bakın
Yılın sonlarında Alıcam ztn herkes diyor pubg içinde iPad 256gb M2 al diyorlar iPad ekranı lcd sevmiyorum ve aynı fiyata s10 ultra 512-1TB alabiliyorum param olursa taksitle s10 ultra veya s11 ultra almayı düşünüyorum ben hem pubg oynicam hemde ekranı büyük olsun istiyorum o kadar para verip lcd ekran içime sinmiyor doğrusu

el ile pung oynayamazsın kral 9+ var onala bile çok zor. düz model anca

Yılın sonlarında Alıcam ztn herkes diyor pubg içinde iPad 256gb M2 al diyorlar iPad ekranı lcd sevmiyorum ve aynı fiyata s10 ultra 512-1TB alabiliyorum param olursa taksitle s10 ultra veya s11 ultra almayı düşünüyorum ben hem pubg oynicam hemde ekranı büyük olsun istiyorum o kadar para verip lcd ekran içime sinmiyor doğrusu
ipad al demedim sanırım 8 ultra da 120 yok 9 plus kullanıyorum var.

İPad Pro almadığın sürece diğer hepsi 60 fps alacaksan s9 al daha büyüğüyle oynaman çok zor olur

Hocam 90 fps diye biliyorum. Onun yerine s9 serisine bakmanız lazım. Bide küçük ekran ile daha rahat oynarsınız

ipad al demedim sanırım 8 ultra da 120 yok 9 plus kullanıyorum var.
Peşin taksit imkanı olursa s11 ultra alabilirim ama dediğiniz gibi belki pubg de hızlı ve seri olamam elinizdeki şuan olan boyut ideal mıdır pubg için yani 14.6 inç ekrana göre daha mı seri olurum 12.4 inç ekranda ve yeterince büyük müdür çizimler 3D yazılım editörlük içinde lazım o yüzden kısaca her türlü işte kullanıcam boyutu yeterli midir?

o kadar büyük ekranlarla sıkıntı olur apple tarafında ipad mini 7 falan bakabilirsin

Peşin taksit imkanı olursa s11 ultra alabilirim ama dediğiniz gibi belki pubg de hızlı ve seri olamam elinizdeki şuan olan boyut ideal mıdır pubg için yani 14.6 inç ekrana göre daha mı seri olurum 12.4 inç ekranda ve yeterince büyük müdür çizimler 3D yazılım editörlük içinde lazım o yüzden kısaca her türlü işte kullanıcam boyutu yeterli midir?
12.4 de büyük oyun için biraz kişisel bir tercih ama bana büyük geliyor yani

Geri