Tablet için Touchpadli Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
24
İpad 9'um var, bazı derslerde laptop lazım oluyor benim laptop ağır olduğu için ipadi götüreyim diyorum matlabdan falan kod yazarken ekrandaki klavyeyyle yazmak zulüm. Bana touchpadi güzel çalışan tuşlarının basımı dandik olmayan bluetooth klavye lazım. Kılıf olmasa daha iyi olur evde televizyonda falan da kullanabilirim veya ileride farklı bir tablet alırsam yeni bir ipad veya samsung tablete geçersem de kullanmak istiyorum. 1500 tlyi geçmeyecek bir klavye önerir misiniz? Dandik olmasın 1500tl veriyorsam bir klavyeye gerçekten iyi bir şey olsun isterim kendi razer ornata v3x klavyem bile 1500, tl tek özelliği sadece küçük olmak olan bir klavyeye 1500tl vermek istemem. İş görecekse mümkünse 700-800tl civarına varsa daha iyi olur.

Kanka son zamanlarda ben de kendi iPad'im için klavye bakıyordum. Klavyeli + touchpadli kılıflar çok pahalı. İstersen Logitech'in kompakt ve uygun fiyata bir tane bluetoothlu klavyesi ve faresi var onu kullanabilirsin.

Kanka son zamanlarda ben de kendi iPad'im için klavye bakıyordum. Klavyeli + touchpadli kılıflar çok pahalı. İstersen Logitech'in kompakt ve uygun fiyata bir tane bluetoothlu klavyesi ve faresi var onu kullanabilirsin.
Touchpadi olan bir şey lazım bana ve küçük olması lazım zaten kılıflı istemiyorum ama istediğim gibi fazla seçenek yok olanlar da bilinmedik markalar amazonda falan çin malı çok var ama hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum

Touchpadi olan bir şey lazım bana ve küçük olması lazım zaten kılıflı istemiyorum ama istediğim gibi fazla seçenek yok olanlar da bilinmedik markalar amazonda falan çin malı çok var ama hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum
Logitech K400+ belki işini görür ama touchpadi kenarda olduğu için çok uzun olabilir. Yine de kompakt sayılır. Fakat kullanman için ya iPad'in girişine göre bir Type-C/Lightning -> USB çevirici alıp birlikte takacaksın ya da adaptörün gibi USB bağlantısı ile doğrudan güç alabilecek bir yere falan alıcıyı takıp kullancaksın. Yani alıcıyı elektrik alabileceği bir yere takmayı başarırsan bluetoothlu oluyor. Kabloyla ya da adaptörle uğraşamam dersen de kılıflı klavye alman gerekiyor diye biliyorum. iPad'in alt kenarındaki pinler bu işi kablosuz yapabilmek için var. Bu da anca bu desteği veren kılıfla oluyor.

Eğer ders işlenen yerlerde yakınlarında priz varsa adaptöre bağlayıp öyle kullanabilirsin, diğer türlü senin iPad'inden şarj yer.

Son düzenleme:
Normalde bluetoothlu güzel bir klavye görebilsem atayım diyeceğim de ben de birkaç hafta önce o kadar araştırdıktan sonra bilindik bir marka olarak bir tek Logitech'in bu modelini bulabildim. Bu da dediğim gibi tam kablosuz sayılmaz. Çok uğraştırıyor. Bu kadar uğraşmayayım direkt kılıf olarak alayım dersen de Wiwu falan var. Onlar da çok pahalı zaten baksan görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,451
Üyeler
190,574
Son üye
Craxy76
Geri