- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim abi bunlar arayıp arayıp duruyorlar 5 gündür ve sadece müzik çalıyor cimerde hangi kuruma şikayet edeyim yardım edinOlabilir bunada baktım yasin diyor
Kim abi bunlar arayıp arayıp duruyorlar 5 gündür ve sadece müzik çalıyor cimerde hangi kuruma şikayet edeyim yardım edinOlabilir bunada baktım yasin diyor
Valla hiç anlamam şikayet işlerinden hocam watsapta kullanmıyo numaraKim abi bunlar arayıp arayıp duruyorlar 5 gündür ve sadece müzik çalıyor cimerde hangi kuruma şikayet edeyim yardım edin
Cimerde hangi kuruma göndereyim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepsi engelli zaten ama bir numara aramıyor dostum bugün 2 kere daha aradılar ilk 6 hanesi aynı diğerleri farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten engellenmiş attığım fotoğraflarda görmüyor musun buda yeni aradı
Bu işletme yada başka bir şey bidaha arasınlar sovecem cimere şikayet ediyorum diyecem ediyorumda bu kadar aynı numara nasıl olabilir tek kullanımlık numara tarzı birşeyler mi var haberimiz yokValla hiç anlamam şikayet işlerinden hocam watsapta kullanmıyo numara
Hocam eğer işiniz yoksa telefonla şuanlık simi çıkartın bir süre. Belki aramayı keserler ulaşmayınca.Bu işletme yada başka bir şey bidaha arasınlar sovecem cimere şikayet ediyorum diyecem ediyorumda bu kadar aynı numara nasıl olabilir tek kullanımlık numara tarzı birşeyler mi var haberimiz yok
Sövün zaten pısırık pısırık durmayınBu işletme yada başka bir şey bidaha arasınlar sovecem cimere şikayet ediyorum diyecem ediyorumda bu kadar aynı numara nasıl olabilir tek kullanımlık numara tarzı birşeyler mi var haberimiz yok
Pisirik pisirik durmuyor zaten alo cevap verin fln sadece müzik sesi 20 dk önce bidaha aradılar anlamadım hep aynı ilk 6 hanesiSövün zaten pısırık pısırık durmayın
Böyle giderse numara değiştirin bence hocam. Çünkü ilk 6 hanesinin aynı olması çok şüpheli ve ilginç.Pisirik pisirik durmuyor zaten alo cevap verin fln sadece müzik sesi 20 dk önce bidaha aradılar anlamadım hep aynı ilk 6 hanesi
Tamam oda bi yere kadar ben olsam çoktan sövmüştümPisirik pisirik durmuyor zaten alo cevap verin fln sadece müzik sesi 20 dk önce bidaha aradılar anlamadım hep aynı ilk 6 hanesi
Hocam bende bilmiyorum ins bırakırlar aramayı bence arayıp o sırada ip fln öğrenmeye caliyo olabilirler artık sadece engel ama çok şüpheli ins bişey olmazBöyle giderse numara değiştirin bence hocam. Çünkü ilk 6 hanesinin aynı olması çok şüpheli ve ilginç.
İnşallah olmaz hocam ya. Yani amaçları ne bilmiyorum ama hepsinin 6 hanesi aynı olduğuna göre pek hayra alamet değil gibi. :/Hocam bende bilmiyorum ins bırakırlar aramayı bence arayıp o sırada ip fln öğrenmeye caliyo olabilirler artık sadece engel ama çok şüpheli ins bişey olmaz
Hocam bugünde aradılar valla sövdüm baya cimere vercem dedim anında kapattılar bidaha arasınlar polise gidecem bu seferTamam oda bi yere kadar ben olsam çoktan sövmüştüm