TACİZMİ EDİLİYORUM YARDIM EDİN

Cimerde hangi kuruma göndereyim hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi engelli zaten ama bir numara aramıyor dostum bugün 2 kere daha aradılar ilk 6 hanesi aynı diğerleri farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten engellenmiş attığım fotoğraflarda görmüyor musun buda yeni aradı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu.

Valla hiç anlamam şikayet işlerinden hocam watsapta kullanmıyo numara
Bu işletme yada başka bir şey bidaha arasınlar sovecem cimere şikayet ediyorum diyecem ediyorumda bu kadar aynı numara nasıl olabilir tek kullanımlık numara tarzı birşeyler mi var haberimiz yok

Bu işletme yada başka bir şey bidaha arasınlar sovecem cimere şikayet ediyorum diyecem ediyorumda bu kadar aynı numara nasıl olabilir tek kullanımlık numara tarzı birşeyler mi var haberimiz yok
Hocam eğer işiniz yoksa telefonla şuanlık simi çıkartın bir süre. Belki aramayı keserler ulaşmayınca.

az düşününce bu numaraların normal bir kişiye ait numaralar olmadığını anlarsınız her seferinde aynı prefix farklı no normal kullanıcı için imkansızdır
cimere şikayet etmenin anlamı yok sadece ararlar ellerine ne geçicek bende bilmiyorum

Pisirik pisirik durmuyor zaten alo cevap verin fln sadece müzik sesi 20 dk önce bidaha aradılar anlamadım hep aynı ilk 6 hanesi
Böyle giderse numara değiştirin bence hocam. Çünkü ilk 6 hanesinin aynı olması çok şüpheli ve ilginç.

Böyle giderse numara değiştirin bence hocam. Çünkü ilk 6 hanesinin aynı olması çok şüpheli ve ilginç.
Hocam bende bilmiyorum ins bırakırlar aramayı bence arayıp o sırada ip fln öğrenmeye caliyo olabilirler artık sadece engel ama çok şüpheli ins bişey olmaz

Hocam bende bilmiyorum ins bırakırlar aramayı bence arayıp o sırada ip fln öğrenmeye caliyo olabilirler artık sadece engel ama çok şüpheli ins bişey olmaz
İnşallah olmaz hocam ya. Yani amaçları ne bilmiyorum ama hepsinin 6 hanesi aynı olduğuna göre pek hayra alamet değil gibi. :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905
Üyeler
192,546
Son üye
Emre_Titan
Geri