Neler Yeni

Takas Sonucu Dava Edi̇li̇yorum?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Elinde mesajlar varsa bile o mesajların arasında senin gönderdiğin videolar olacak. O mesajları verirse videoları da vermiş olur. Yani sen gerçekten ayıplı ürün vermediysen buradan bir şey çıkmaz. Var mı başka konu ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Çalıştığına dair video kayıtların ve mesaj kayıtların varsa alıcı ürünü test edip aldıysa telefon görüşmeniz varsa ve ürünün gerçekten sağlamsa bir şey olmaz diye düşünüyorum ha bir de gitsin dava açsın masraflarına değer mi eğer yalan atıyorsa boşu boşuna kendisi daha çok masraf eder
İstediği testleri çektiğim videoları buldum ayrıca fotoğraflari
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinde mesajlar varsa bile o mesajların arasında senin gönderdiğin videolar olacak. O mesajları verirse videoları da vermiş olur.
Videoları aradan silip gönderirse diye korkuyorum çünkü bende o mesajlar yok ama çektiğim videolar var

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İstediği testleri çektiğim videoları buldum ayrıca fotoğraflari

Videoları aradan silip gönderirse diye korkuyorum çünkü bende o mesajlar yok ama çektiğim videolar var
Polis videoları bulur merak etme silse bile çıkartırlar piyasaya. Sen, ''Ben çalıştığına dair video attım'' de yeter.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Polis videoları bulur merak etme silse bile çıkartırlar piyasaya. Sen ben çalıştığına dair video attım de yeter.
Tamamdır zaten videoda abim takası ne zaman yapcan vs diyor bende haftasonu veya bayramdan sonra diyorum ses kaydı da var videoda

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Dediğim gibi sen gerçekten ayıplı ürün satmadıysan hiç bir şey olmaz.
Benim attığım videoları gördü istediği her testi attım eve gittikten sonra yok ram bozuk garantiye gönderdim değişti işlemci de şimdi gitti felan demeye başladı dün

Allmuted

80+ Bronze
Ben sağlam verdim lakin attığım videolar bende durmuyor format attığım için telefona her şey gitti :(
Dava açar ise sizin o şahısa attığınız videolar vs incelenir.
Engelleyin geçin hiç stres yapmanıza gerek yok çıkın bi nefes alın hocam
Siz hangi gün sattınız hangi gün bozuk bu dedi hangi gün işlemci değişti dedi?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Benim attığım videoları gördü istediği her testi attım eve gittikten sonra yok ram bozuk garantiye gönderdim değişti işlemci de şimdi gitti felan demeye başladı dün
Bir şey olmaz dostum. Sen ona tek bir şey söyle açtığın davayı kazanamazsan senden misliyle geri alırım de yeter bence. Muhtemelen yalan söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Testleri yapıp vermişsin işlemci de öyle 1 günde bozulacak parça değil eğer adam işsizse dava açar sadece biraz uğraşırsınız ama haklı olan taraf sizsiniz sıkıntı yok büyük ihtimalle öyle bir işe kalkışmayacaktır zaten

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
engelle geç. dava açarsa sana tebligat gelecektir. geldiği gibi sende gerekli kanıtları sunarsin. Engeller geçerdim ben. sen bir firma değilsin alıcı alırken testini yapsaydi. Aldıktan sonra aglamanin faydasi yok. Mahkemede gorusuruz bebegimmmm yaz gec:)

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Engelle geç adamı. Delil olarak sunacağı bir şey yok ayrıca adalet sistemi çok hantal belki 3 yıl belki 5 yıl sürer sonuç alması dava açsa bile. kafanı yorma

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Korkma bosver hicbirsey çıkmaz alirken kontrol etseydi gerizekali herif.
Uyarı yedin ama iyi dedin👍

Ortada resmi bir şey yok bir şey yapamaz.
Kim bilir kasaya ne işkenceler çektirdi yazık kasaya iş görmez olunca da sana geri vermek istiyor. Yazık ki ne yazık.

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Arda Ayan
Uyarı yedin ama iyi dedin👍

Ortada resmi bir şey yok bir şey yapamaz.

Kim bilir kasaya ne işkenceler çektirdi yazık kasaya iş görmez olunca da sana geri vermek istiyor. Yazık ki ne yazık.
Yedik yapacak birsey yok

Top Bottom