Neler Yeni

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Aldatıldım, 4 gün önce ilişkiyi bitirdim, zaten kız seni sevmiyorum falan dedi, beyler bir şey hissetmedim donuk kaldım sadece. Acaba geçmişte o platonik kız yüzünden mi böyleyim? yani insan ağlar üzülür bende hiçbiri olmadı neden? yoksa? neyse.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.
Aldatıldım, 4 gün önce ilişkiyi bitirdim, zaten kız seni sevmiyorum falan dedi, beyler bir şey hissetmedim donuk kaldım sadece. Acaba geçmişte o platonik kız yüzünden mi böyleyim? yani insan ağlar üzülür bende hiçbiri olmadı neden? yoksa? neyse.
nasıl yani yeni ilişkide mi bitti ?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Eğer özel olmayacaksa, nasıl bi tiple aldatmış ve nasıl öğrendiniz.
Hocam naısl olduğunu söylemeyeceğim ama yakaladım diyeyim siz anlayın. İnsanları tipe göre asla yargılamam ama sumo güreşcisi desek yeridir :D

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.
Hocam naısl olduğunu söylemeyeceğim ama yakaladım diyeyim siz anlayın. İnsanları tipe göre asla yargılamam ama sumo güreşcisi desek yeridir :D
Ne kadar sürmüştü ilişkiniz, sizin adınıza üzüldüm ya kötü durum valla.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
2,5 ay oldu olmadı hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne diyeyim ya valla hocam, üzülmememe şaşırdım.

Belki de eski platonik yorduğu için beni, ondan dolayı duygusuzlaştım.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.

Belki de eski platonik yorduğu için beni, ondan dolayı duygusuzlaştım.
yaş kaçtı hocam.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Tuğra
Allah yardımcınız olsun hocam üst üste bukadar olay yaşamışsın tek çare zaman zaman...
Acaba hissizlesmek cidden oluyormu belli bir süre sonra çünkü o duyguya sahip olmak isterim.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Arda
Allah yardımcınız olsun hocam üst üste bukadar olay yaşamışsın tek çare zaman zaman...
Acaba hissizlesmek cidden oluyormu belli bir süre sonra çünkü o duyguya sahip olmak isterim.
oluyor hocam oluyor da, çok garip bir his nasıl anlatayım. Hiç üzülmüyorsun, arada aklına eski yaşadıkların gelir özlersin, o kadar. Hele bir de ben platonik sevdiğim eski kızdan böyle bir darbe yemişim, sonrasın da yeni bir ilişkiye korkarak girdim aldatıldım, en azından yıkılmadım. Ama insan düşünüyor, acaba o mu böyle yaptı diye. O da aklına geliyor nasıl olsa böyle düşündüğün de.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
git vücut geliştirmeye birde bir işe gir çalış hem para kazanırsın zaten işteki insanların sana yaşattığı baskıdan kız aklına gelmicek artık kızı unutmayı değilde işten nasıl çıkarım derdine düşüceksin

Top Bottom